Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Σ.Ο.Λ.Π. - Αίτημα για μείωση χρόνου διεκπεραίωσης εργασιών Γ.Ε.ΜΗ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
(Σ.Ο.Λ.Π.)
ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 135, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τ.Κ. 185 36
ΤΗΛ: 210.4969463, 210.4944140, 6932.273425, FAX: 210.4975330
                      
Πειραιάς, 02/04/2013

ΠΡΟΣ 

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Δ/ΣΗ ΕΜΠΟΡΙΟΥ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΜΗΤΡΩΟΥ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΕΜΗ
ΥΠ’ ΟΨΙΝ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ Κου ΚΟΜΝΗΝΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:ΕΒΕΠ, ΕΕΠ, TAXHEAVEN

ΑΙΤΗΜΑ:ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΡΟΝΟΥ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΕΜΗ
 
Κύριε Κομνηνέ,

Μετά τη σύσταση του ΓΕΜΗ και όλη του την πορεία ως σήμερα, θα θέλαμε να σας επιστήσουμε την προσοχή σε προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί ειδικά το τελευταίο διάστημα και μετά την ολοκλήρωση της αυτοαπογραφής της 31/12/12. Ειδικότερα, ο Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Πειραιά λαμβάνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα μηνύματα διαμαρτυρίας πολλών συναδέλφων φοροτεχνικών, ότι παρόλη την προσπάθεια που καταβάλει το ανθρώπινο δυναμικό του ΓΕΜΗ, που είναι εγκατεστημένο στα επιμελητήρια της χώρας, είναι αδύνατον να διεκπεραιωθεί όλος ο όγκος των εταιρειών, με συνέπεια η ολοκλήρωση της κάθε εργασίας (έναρξη, τροποποίηση, διακοπή εταιρειών) να απαιτεί χρόνο άνω του ενός μηνός. Παρακαλούμε όπως κάνετε τις απαραίτητες ενέργειες για την αποσυμφόρηση της κατάστασης και την ομαλοποίηση της λειτουργίας της υπηρεσίας και σε ότι χρειαστείτε και μπορούμε να βοηθήσουμε ο Σύλλογός μας θα είναι στο πλευρό σας.
                           

                                                                                                       
Μετά τιμής                                                        

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΣΑΡΗΣ Μ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description christsi | Απριλίου 2, 2013 5:54 μ.μ. | Reply
Γιατί να είμαστε στο πλευρό τους αγαπητοί κύριοι??... θα μας δώσουν μήπως και μέρος των εισπράξεων που παίρνουν από τις επιχειρήσεις, πέραν της ετήσιας συνδρομής που πληρώνουν αυτές στα επιμελητήρια??...θα μας δίνουν προμήθεια μήπως από το κόστος έκδοσης πιστοποιητικών και βεβαιώσεων που έχουν τριπλασιαστεί σε σχέση με πριν??...έτσι σχεδίασαν να μειώσουν το κόστος λειτουργίας των επιχειρήσεων και να αυξήσουν την ανταγωνιστικότητα??... αν ναι, τότε εμείς δεν χρειάζεται να βοηθήσουμε και να συμπαρασταθούμε σε κανέναν..
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο