Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Διαδικτυακή εφαρμογή για την καταχώρηση Α.Φ.Μ. και Α.Μ.Κ.Α. συνταξιούχων Ο.Γ.Α.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
Ο.Γ.Α.

Δελτίο Τύπου

Τρίτη 2.04.2013

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΜ ΚΑΙ ΑΜΚΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΓΑ

Η σωστή καταχώρηση ΑΦΜ και ΑΜΚΑ αποτελούν απαραίτητα στοιχεία για την χορήγηση των συντάξεων του ΟΓΑ. Όσοι συνταξιούχοι δεν είχαν έγκυρο ΑΜΚΑ ή/και ΑΦΜ ειδοποιήθηκαν στις 5-3-2013 να προσέλθουν στους Ανταποκριτές του ΟΓΑ να συμπληρώσουν ή να διορθώσουν τον ΑΜΚΑ και τον ΑΦΜ. Για το λόγο αυτό δόθηκε προθεσμία μέχρι τις 29-3-2013.

Όσοι συνταξιούχοι του ΟΓΑ δεν ανταποκρίθηκαν στην συμπλήρωση του ΑΜΚΑ ή του ΑΦΜ, μέσω των Ανταποκριτών του ΟΓΑ έως τις 29-3-2013, έχουν την δυνατότητα να κάνουν χρήση της Ειδικής Διαδικτυακής Εφαρμογής της ΗΔΙΚΑ «Συμπλήρωση κενών ΑΜΚΑ και ΑΦΜ Συνταξιούχων» από 1-4-2013 έως 8-4-2013. Με βάση την ενημερωτική επιστολή που τους έχει στείλει ο ΟΓΑ μπορούν να ελέγξουν εάν είναι συμπληρωμένα τα στοιχεία του ΑΜΚΑ και του ΑΦΜ και εάν υπάρχει έλλειψη σε ένα από τα δύο να το συμπληρώνει μέσω της διαδικτυακής Υπηρεσία στην ιστοσελίδα της ΗΔΙΚΑ ( www . idika . gr ). Οι συνταξιούχοι που θα συμπληρώσουν τον ΑΦΜ ή/και ΑΜΚΑ μέσω της ανωτέρω διαδικτυακής υπηρεσίας έως τις 8-4-2013 θα λάβουν κανονικά την σύνταξη του Μαΐου 2013.


Από τη Διοίκηση του ΟΓΑ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο