Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Συνεχίζονται οι φορολογικοί έλεγχοι της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε καταστήματα και επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος


Συνεχίζονται οι φορολογικοί έλεγχοι της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε καταστήματα και επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος
 
Την προηγουμένη βδομάδα ελέγχθηκαν καταστήματα και επιχειρήσεις, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ενώ σε τέσσερις περιπτώσεις βεβαιώθηκαν φορολογικές παραβάσεις και σε μία περίπτωση εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία
 
Στον αριθμό 11012 και στα e-mails [email protected] & [email protected], οι πολίτες μπορούν να καταγγέλλουν παραβάσεις κατά τη διάρκεια των συναλλαγών τους
 
Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνεχίζονται οι ειδικοί φορολογικοί έλεγχοι σε καταστήματα και επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε διάφορες περιοχές της χώρας.
 
Συγκεκριμένα, την προηγούμενη εβδομάδα κλιμάκιο του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, διενήργησε φορολογικούς ελέγχους σε καταστήματα (καφετέριες – ταβέρνες, εστιατόρια) και ξενοδοχεία σε περιοχές της Αθήνας, της Βούλας, της Αργυρούπολης, του Παλαιού Φαλήρου, του Χαλανδρίου και του Περιστερίου.

Διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις σε τέσσερις (4) περιπτώσεις καταστημάτων. Ειδικότερα, πρόκειται για παραβάσεις της νομοθεσίας, που αφορούν στη μη έκδοση αποδείξεων λιανικής πώλησης.

Σε ένα από τα καταστήματα εφαρμόστηκε η αυτόφωρη διαδικασία καθώς δεν είχαν καταχωρηθεί τρεις εργαζόμενοι στο Βιβλίο Καταχώρησης Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού της Επιχείρησης, λόγος για τον οποίο συνελήφθη ένας υπήκοος Συρίας ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος.
Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στην αρμόδια Εισαγγελία, ενώ παράλληλα θα ενημερωθούν και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ., για την επιβολή διοικητικών κυρώσεων.
 Ο συλληφθείς αλλοδαπός οδηγήθηκε σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών
 Υπενθυμίζεται ότι στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις [email protected] & [email protected] της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description picos | Απριλίου 2, 2013 9:31 π.μ. | Reply
απο ποτε συλλαμβανουν για μη καταχωρηση?
image description σπίρτος | Απριλίου 2, 2013 10:56 π.μ. | Reply
αυτοφωράκιας και για το ΕΒΝΠ!!!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο