Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Ι.Κ.Α.-Ε.Τ.Α.Μ.: Ηλεκτρονική εφαρμογή πληροφόρησης για Α.Μ.Κ.Α. και Α.Φ.Μ.

Από σήμερα αναμένεται να λειτουργήσει η ειδική εφαρμογή στην ιστοσελίδα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ (www.ika.gr), στην οποία με την καταχώρηση του Αριθμού Μητρώου (ΑΜΑ), οι συνταξιούχοι θα μπορούν να πληροφορηθούν αν έχουν πρόβλημα με κάποιο στοιχείο (ΑΜΚΑ ή και ΑΦΜ) και ποιο στοιχείο θα πρέπει να πιστοποιηθεί.

Η εφαρμογή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα δοθεί σε χρήση από το απόγευμα, αποσκοπεί στη διευκόλυνση των συνταξιούχων και την αποφυγή της ταλαιπωρία με την προσέλευσή τους στα Υποκαταστήματα, στα οποία τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει σοβαρό πρόβλημα.

Χθες πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εργασίας σύσκεψη, στην οποία εξετάσθηκε το ενδεχόμενο να δοθεί μέσα στην εβδομάδα, αντίστοιχη εφαρμογή από την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης (ΗΔΙΚΑ, Α.Ε), για τη διευκόλυνση των συνταξιούχων του Δημοσίου και άλλων Ταμείων.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.Παλαιότερα σχόλια

image description gkazan | Απριλίου 1, 2013 3:14 μ.μ. | Reply
Να μας πείτε πότε αναμένεται να ανοίξει η εφαρμογή για ΑΠΔ 2ου 2013... Καραγκιόζηδες. Αρκετές βάσεις δεδομένων σας φτιάξαμε και στο ΙΚΑ και στην ΓΓΠΣ (ΓΤΠΚ) και για όλο το τεμπελαριό που έχετε... Τελικά εκείνα τα μύρια για τα Ε9 του 2005 δεν μας είπατε, τα πήρατε πίσω ή είναι σαν την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, υπέρ πίστεως και ουχί πατρίδος;
image description ELENA | Απριλίου 1, 2013 3:09 μ.μ. | Reply
ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΤΑΞΕΙ...
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
  • ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ
Up
Close
Close
Κλείσιμο