Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Δελτίο τύπου για την ημερίδα «Θεσμικό πλαίσιο και δυναμική της Ελληνικής οικονομίας»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ «ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ»
 
Ο Σύλλογος Οικονομολόγων Λογιστών Νομού Θεσσαλονίκης, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και το Βιοτεχνικό επιμελητήριο Θεσσαλονίκης διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα «Θεσμικό πλαίσιο και Δυναμική της Ελληνικής Οικονομίας».

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου 2013, στις 18.00 σε αίθουσα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Τσιμισκή 29.

Eίσοδος ελεύθερη

Εισηγητές θα είναι
1. ο Δημήτριος Μάρδας, Καθηγητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ. με θέμα: «Διαφθορά, Κρίση και Δυναμική της Ελληνικής Οικονομίας»,
2. ο Απόστολος Καμφορίδης, Οικονομολόγος, Μέλος του Σ.Ο.Λ.Ν.Θ. με θέμα: «Κώδικας Φορολογικής Απεικόνισης Συναλλαγών»,
3. ο Δημήτριος Βαρβασούδης, Οικονομολόγος, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Σ.Ο.Λ.Ν.Θ. με θέμα: «Αλλαγές στη Φορολογική Νομοθεσία» και 4. ο Βασίλειος Κωστόπουλος, Οικονομολόγος, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σ.Ο.Λ.Ν.Θ. με θέμα: «Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία (Ι.Κ.Ε.)»


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο