Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μεγάλος αριθμός ελεγκτών «οδεύει» προς Σ.Δ.Ο.Ε.

ΖΗΤΗΜΑ χρόνου είναι η στελέχωση του ΣΔΟΕ με μεγάλο αριθμό ελεγκτών, σύμφωνα με τις χθεσινές διαβεβαιώσεις στη Βουλή του υφυπουργού Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαυραγάνης απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Β. Οικονόμου, έκανε γνωστό ότι μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η υποβολή αιτήσεων υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών, προκειμένου να ενταχθούν στον ελεγκτικό μηχανισμό. Όσοι ενδιαφέρονται θα μπορούν να στελεχώσουν το ΣΔΟΕ προκειμένου να καλυφθούν οι 360 κενές θέσεις. Ταυτόχρονα, προχωρά μέσω του ΑΣΕΠ η πρόσληψη 200 ακόμη νέων ελεγκτών.

Από την πλευρά του, ο κ. Οικονόμου χαιρέτισε την απόφαση του υπουργείου Οικονομικών, λέγοντας πως «απέδωσε καρπούς η πίεση της ΔΗΜΑΡ». Κατά τη συζήτηση της ερώτησης αναφέρθηκε στις ελλείψεις προσωπικού στο ΣΔΟΕ και στις επιπτώσεις που έχει αυτό στην πορεία των ερευνών της  Προκαταρκτικής Επιτροπής. Διευκρίνισε ακόμη ότι το κόμμα του δεν πρόκειται να πάρει απόφαση, αν προηγουμένως δεν έχει διαβιβαστεί στη Βουλή πόρισμα της έρευνας του ΣΔΟΕ για τη λίστα Λαγκάρντ
Πηγή: Express.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΚΩΣΤΑΣ | Μαρτίου 30, 2013 8:16 μ.μ. | Reply
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΩΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΤΛ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΤΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΣΤΕΣ Α΄ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ Ο.Ε.Ε. ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ Ν.2190/20
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο