Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Παράταση για τους ισολογισμούς και την προμήθεια Φ.Τ.Μ. από ορισμένες κατηγορίες υπόχρεων του Κ.Φ.Α.Σ.

Με την εγκύκλιο ΠΟΛ.1061/28.3.2013 δόθηκε παράταση έως τις 12 Απριλίου 2013 για την προμήθεια Φ.Τ.Μ. σε ορισμένες κατηγορίες υπόχρεων του ΚΦΑΣ. Θυμίζουμε ότι η προηγούμενη καταληκτική ημερομηνία έληγε σήμερα, 29.3.2013.

Επίσης, με την ίδια απόφαση δίνεται παράταση και για την περάτωση των πράξεων του ισολογισμού της διαχειριστικής περιόδου που λήγει την 31.12.2012 και καταχώρισής του στο βιβλίο απογραφών, μέχρι την ημερομηνία υποβολής της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.


Δείτε την απόφαση στο φορολογικό αρχείο του κόμβου
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description βασιλησ | Μαρτίου 29, 2013 1:16 μ.μ. | Reply
Καλύτερα αύριο να έβγαινε η εγκύκλιος και η παράταση που έληγε σήμερα για την αγορά ΦΤΜ!!!!!!! Και μετά λένε οτι είναι δύσκολο να αλλάξουμε νοοτροπία. Αφού το ψάρι βρωμάει απο το κεφάλι!!!!! Δηλαδή οσοι αγόρασαν σήμερα ΦΤΜ είναι μ------κες;;;;; Να δείτε που στο τέλος θα ακυρωθεί εντελώς η αγορά τους!!!! Θα γελάσει το παρδαλό κατσίκι......
image description klery | Μαρτίου 29, 2013 3:03 μ.μ. | Reply
δυστυχως χθες αγοραζαν φτμ οι επιχειρησειςενοικ.αυτοκινητων και σημερα ...................
τουμπα ολα
μπραβο μας
image description στ | Μαρτίου 29, 2013 6:54 μ.μ. | Reply
αδσφ
image description σταυρ | Μαρτίου 29, 2013 6:00 μ.μ. | Reply
Τι εννοείς klery ? οι επιχ ενοικ/σεις αυτκ/των δεν εχουν θεωρ. μπλοκάκια αλλά και ταμειακή? απο που βγαίνει ότι δεν υποχρεούνται σε ΦΤΜ?
image description xtzafoe | Μαρτίου 29, 2013 7:41 μ.μ. | Reply
μεχρι τωρα σαν λογιστικο γραφειο οταν ειχαμε περιπτωση παροχης προς ιδιωτη εκδιδαμε μια ΑΠΥ ονομαστικα .Τωρα εαν παρουμε ταμιακη μηχανη πως θα αποδεικνυεται οτι εκδοσαμε για τους ιδιωτες πελατες ΑΠΥ ?
image description SARAKINOS | Μαρτίου 29, 2013 8:29 μ.μ. | Reply
Ποιος είπε ότι τα Λογιστικά γραφεία υποχρεούνται σε χρήση Φ.Τ.Μ. για τις ΑΠΥ; Νομίζω ότι είναι ξεκαθαρισμένο : ΑΠΥ χειρόγραφες θεωρημένες ή μηχανογραφικές με σήμανση. Πως θα "χτυπαμε" στην ΦΤΜ τα στοιχεία των πελατών; Εμείς τουλάχιστον , πρέπει να διαβάζουμε προσεκτικά όλες τις διατάξεις των φορολογικών νόμων...
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο