Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Δύο ημέρες αργότερα η καταβολή συντάξεων σε Ο.Α.Ε.Ε. και Ο.Γ.Α.

Με διήμερη καθυστέρηση, στις 3 Απριλίου αντί της 1ης του μηνός, θα καταβάλλουν ο ΟΓΑ και ο ΟΑΕΕ στους συνταξιούχους τις συντάξεις του μηνός Απριλίου.

Η αλλαγή της ημερομηνίας αποφασίστηκε λόγω των ειδικών αργιών του Πάσχα των Καθολικών και της διακοπής της λειτουργίας κατά τις ημέρες αυτές (στις 29 Μαρτίου και την 1 Απριλίου) του συστήματος των διατραπεζικών πληρωμών ΔΙΑΣ. Οπως ανακοίνωσε ο ΟΓΑ, στις 3 Απριλίου θα καταβάλλει 343,8 εκατ ευρώ για τις συντάξεις συνολικά 755.195 συνταξιούχων ενώ κανένα πρόβλημα δεν θα υπάρξει για 5.306 συνταξιούχους που έχουν επιλέξει υποκαταστήματα κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα για να πιστώνεται η σύνταξή τους. Χωρίς τη σύνταξη του Απριλίου θα μείνουν, ωστόσο, σήμερα όσοι συνταξιούχοι του ΙΚΑ δεν έχουν ΑΜΚΑ και ΑΦΜ. Οι συντάξεις θα επαναχορηγούνται αφού οι συνταξιούχοι προσκομίσουν στο ΙΚΑ σχετικά αποδεικτικά ΑΜΚΑ και ΑΦΜ.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο