Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Π.Ο.Ε. - Δ.Ο.Υ.: Τα αποτελέσματα της συνάντησης με τον Γενικό Γ.Δ.Ε. Κο Θεοχάρη

ΠΟΕ- ΔΟΥ - Τα αποτελέσματα της Συνάντησης με τον Γενικό Γ.Δ.Ε.  Κο Θεοχάρη


Αθήνα 27.3.2013
Αρ. Πρωτ.: 214
ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ

    Πραγματοποιήθηκε σήμερα 27.3.2013 (9:00 πμ) η τρίτη προγραμματισμένη συνάντηση της ΠΟΕ –ΔΟΥ με τον Γ.Γ.Δ.Ε. κ. Χ. Θεοχάρη. Στη συνάντηση αυτή, αναμέναμε τις ΤΕΛΙΚΕΣ του απαντήσεις, σε σχέση με τις προηγούμενες, στις  προτάσεις που του καταθέσαμε και την σχετική τεκμηρίωση.
    
    Δυστυχώς ο κ. Θεοχάρης, έχει αντιληφθεί λανθασμένα την έννοια του διαλόγου, της ευγένειας και του ρόλου του. Με προκλητικό και απαξιωτικό (για το σύνολο του κλάδου) τρόπο, μας ξεκαθάρισε τις τελικές του θέσεις.

1.    Επιμένει στην διεξαγωγή της όλης διαδικασίας ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ, ΧΩΡΙΣ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ, ΑΠΟ ΤΙΣ 1.4.2013.
2.    Δεν θα δεσμευτεί γραπτά για την κατοχύρωση του συνόλου των οργανικών θέσεων. Το θέμα θα μελετηθεί, όταν πάρει τα σχέδια για μείωση προσωπικού (στην οποία ο ίδιος προσωπικά διαφωνεί) και τότε θα οριστικοποιηθεί το όλο ζήτημα.
3.    Δεν αλλάζει ο αριθμός των 4.091, το 5% για τους Δ.Ε. κλπ.
4.    Τα ατομικά συμβόλαια θα ισχύσουν τώρα και μελλοντικά «κάτι θα αλλάξει».

Συναδέλφισσες Συνάδελφοι
Στην πρόκληση και την στάση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου μας, και μπροστά στη δύσκολη κατάσταση που διαμορφώνεται για τον κλάδο, αλλά και για την πορεία των εσόδων, με τους πειραματισμούς να μην έχουν τέλος,  απαντάμε με ενότητα, αποφασιστικότητα, ευθύνη  και αγώνα.

-    Την ΠΕΜΠΤΗ 28.3.2013 θα συνεδριάσει το Γενικό Συμβούλιο, μαζί με τα Διοικητικά Συμβούλια από όλη την χώρα,  για να εξετάσει το όλο ζήτημα.
-    Η Εκτελεστική Επιτροπή που συνεδρίασε σήμερα, αποφάσισε να σας καλέσει, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ. Και να προχωρήσουμε σε κινητοποιήσεις, καλά προετοιμασμένες που θα έχουν μεγάλα ποσοστά συμμετοχής.  

ΟΣΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ, ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΣΜΕΝΗ ΜΕΤΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΠΡΟΚΑΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description PantelisCh | Μαρτίου 28, 2013 5:02 μ.μ. | Reply
Αν ο κος Θεοχάρης είχε αντιληφθεί σωστά την έννοια του διαλόγου, δεν θα ήταν σε αυτή τη θέση.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο