Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Κράχ στο ΧΑ -4% - Βίαιες πωλήσεις έως -15% από εγκλωβισμένους καταθέτες στην Κύπρο που στοιχειώνει την αγορά - Χρηματιστηριακή κατάρρευση ΟΤΕ, ΔΕΗ έως -11% - Τα χειρότερα έρχονται για τις τράπεζες

Νέες τραγικές εικόνες εκτυλίσσονται στο ελληνικό χρηματιστήριο το οποίο κατακρημνίζεται υποχωρώντας  -4,05% στις 849 μονάδες  λόγω του παρανοϊκού σχεδίου διάσωσης της Κύπρου αλλά και των ανησυχιών ότι το haircut στις καταθέσεις θα επεκταθεί στην Ελλάδα και άλλες χώρες.  
Η νέα πτώση είναι συνέχεια της χθεσινής κατακρήμνισης της αγοράς που εξέπληξε αρνητικά λόγω της βιαιότητας των ρευστοποιήσεων και αποδίδεται στο γεγονός ότι οι επενδυτές πουλάνε άρον άρον μετοχές αφενός για να μετριάσουν τον εγκλωβισμό που έχουν υποστεί οι καταθέσεις τους στην Κύπρο αφετέρου λόγω των ανησυχιών ότι το κυπριακό έκτρωμα θα έρθει και στην Ελλάδα.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description doctor | Μαρτίου 27, 2013 3:13 μ.μ. | Reply
Συγνώμη ρε παιδιά αλλά -4% θεωρείται ως κραχ ή ως κατακρημνισμός; Μην πανικοβαλόμαστε!
image description Game over...... | Μαρτίου 27, 2013 5:02 μ.μ. | Reply
Σωστός Δημήτρη.....Δηλ. τοτε που ηταν στις 450 μβ τι ηταν????
Anyway, καραστημένο και το ΧΑ ......
image description gkazan | Μαρτίου 27, 2013 3:51 μ.μ. | Reply
Ετοιμαστείτε για bail-in του Σάλας και της παρεούλας του.. γιατί χωρίς ευρώ δεν έχει νόημα η ζωή... Πως το είπε ο μονόφθαλμος; "Στα τέσσερα"; Σούφρα-ζέτα...
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο