Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα υποκαταστήματα Λαϊκής και Κύπρου στην Ελλάδα

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα υποκαταστήματα Λαϊκής και Κύπρου στην Ελλάδα

Οι διαπραγματεύσεις του επιτελείου ης Τράπεζας Πειραιώς με τις κυπριακές αρχές έχουν ολοκληρωθεί.

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα υποκαταστήματα των Κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα που μεταβιβάζονται στον όμιλο Πειραιώς. Οι διαπραγματεύσεις του επιτελείου της Τράπεζας Πειραιώς, που βρίσκονται απο το Σάββατο στην Κύπρο, με τις κυπριακές αρχές έχουν ολοκληρωθεί και άμεσα θα υπογραφεί η τελική συμφωνία.

Έτσι σήμερα το απόγευμα, αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η ολοκλήρωση της συναλλαγής, μετά την τυπική έγκρισή της απο τις ελληνικές αρχές. Παράλληλα θα ανακοινωθεί ότι αύριο το πρωι τα καταστήματα της Τράπεζας Κύπρου και της Λαικής Τράπεζας στην Ελλάδα θα λειτουργήσουν κανονικά υπό την ομπρέλα του ομίλου Πειραιώς. Έτσι τερματίζεται η αγωνία χιλιάδων πελατών των δυο τραπεζών στην Ελλάδα που κορυφώθηκε χθες μετά τις αντικρουόμενες πληροφορίες που δημοσιεύονταν στον τύπο που έκαναν λόγο ακόμα και για ναυάγιο της συμφωνίας.

Πηγή Καθημερινή
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο