Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Eurogroup: Είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε το νέο σχέδιο της Κύπρου

Περιμένουν προσχέδιο πρότασης "το συντομότερο δυνατό" οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης

Την προθυμία και την ετοιμότητά του να συζητήσει με τις κυπριακές αρχές το προσχέδιο μία νέας πρότασης εκφράζει το Eurogroup σε ανακοίνωσή του, μετά την τηλεδιάσκεψη που έλαβε χώρα με θέμα το πρόβλημα της Κύπρου.

Στην ανακοίνωση το Eurogroup ζητά από τις κυπριακές αρχές να καταθέσουν το προσχέδιο αυτό το συντομότερο δυνατόν και σημειώνει πως είναι έτοιμο να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις για ένα πρόγραμμα προσαρμογής, σεβόμενο ασφαλώς τις παραμέτρους που καθορίστηκαν νωρίτερα από το ίδιο το Eurogroup.

"Μετά την ολοκλήρωση αυτών των διαπραγματεύσεων οι κυπριακές αρχές θα πρέπει να αρχίσουν να νομοθετούν τα στοιχεία μίας τέτοιας συμφωνίας", αναφέρει ακόμα η ανακοίνωση.

Τέλος, το Eurogroup επαναλαμβάνει τη σημασία της πλήρους εγγύησης στις καταθέσεις κάτω των 100.000 ευρώ εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τονίζει ότι τα κράτη-μέλη της Ευρωζώνης συνεχίζουν να είναι έτοιμα να βοηθήσουν τους Κύπριους στις προσπάθειές τους για μεταρρυθμίσεις και να διασφαλίσουν τη σταθερότητα της ζώνης του ευρώ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο