Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Γενικός Γραμματέας της Γ.Γ.Π.Σ. ο Χάρης Θεοχάρης

Μέχρι τέλος του έτους θα συνεχίσει να είναι επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων (Γ.Γ.Π.Σ.) του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών ο Κος Χάρης Θεοχάρης.

Για την εκτέλεση των καθηκόντων του στην ΓΓΠΣ ο Κος Θεοχάρης δεν θα λαμβάνει επιπλέον αποδοχές. Θα εργάζεται αμισθί.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description sokoro | Μαρτίου 22, 2013 8:07 π.μ. | Reply
άντε να δούμε... θα κάνουμε φέτος δηλώσεις?
image description SOYLA | Μαρτίου 22, 2013 8:22 π.μ. | Reply
Ήδη 2 μήνες χάθηκαν, αν σκεφτεί κανείς ότι βάσει νόμου, η υποβολή φορολογικών δηλώσεων ΞΕΚΙΝΗΣΕ την 1η Φερουαρίου. Και ούτε καν τα έντυπα δεν τα έχουν δώσει ακόμη. Θα φτάσουμε πάλι να ζητάμε παρατάσεις το καλοκαίρι, θα καταργήσουμε τις διακοπές μας (ΧΑ... ΔΙΑΚΟΠΕΣ) και φυσικά θα δεχτούμε ξανά όποια τρέλα τους κατέβει, χωρίς διαμαρτυρίες, μιας και είμαστε ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ. Τους οποίους βέβαια δεν ενέταξαν στο ΕΣΠΑ... Τι ψάχνεις να βρεις...
image description PeterG | Μαρτίου 22, 2013 9:32 π.μ. | Reply
"Για την εκτέλεση των καθηκόντων του στην ΓΓΠΣ ο Κος Θεοχάρης δεν θα λαμβάνει επιπλέον αποδοχές. Θα εργάζεται αμισθί."
Να πούμε και ένα ΜΠΡΑΒΟ σε κάποιους ανθρώπους που το αξίζουν!
Για τα υπόλοιπα ίσως να μην φταίει η μονάδα αλλά η ομάδα (και δεν εννοώ μόνο της ΓΓΠΣ)...
image description Nikos | Μαρτίου 22, 2013 10:59 π.μ. | Reply
Δηλώσεις πλη των Ν.Π. Μη Κερδοσκοπικου χαρακτήρα θα υποβληθούν τον Μαϊο.
image description nik | Μαρτίου 22, 2013 10:24 π.μ. | Reply
ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΑΙΟ ΜΑΛΛΟΝ.......
image description prince | Μαρτίου 22, 2013 12:42 μ.μ. | Reply
τι ειναι παραξενο, το αμισθι η το κος?
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο