Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Έλεγχοι σε όσους δεν υπέβαλαν περιοδικές δηλώσεις του Φ.Π.Α.

Ελεγχοι σε όσους δεν υπέβαλαν περιοδικές δηλώσεις του ΦΠΑ

Σχέδια του φοροεισπρακτικού μηχανισμού του ΥΠΟΙΚ μετά και την απογοητευτική υστέρηση των εσόδων στο α' δίμηνο

Εξονυχιστικούς ελέγχους για τον εντοπισμό των υπόχρεων που δεν έχουν υποβάλει τα τελευταία τρία τρίμηνα τις περιοδικές δηλώσεις του ΦΠΑ σχεδιάζει ο ελεγκτικός μηχανισμός του υπουργείου Οικονομικών έπειτα από την απογοητευτική πορεία των εισπράξεων από τη συγκεκριμένη πηγή του προϋπολογισμού στο πρώτο δίμηνο του έτους.
 
Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ξεκινά «αγώνα δρόμου» προκειμένου να αντιστραφεί η αρνητική εικόνα των εσόδων από το ΦΠΑ, αλλά και τους έμμεσους φόρους που οφείλεται στην κάθετη πτώση της κατανάλωσης, καθώς γνωρίζει ότι εάν συνεχιστούν οι αποκλίσεις, οι «κάρτες» που έβγαλαν οι επικεφαλής της τρόικας για τις αστοχίες του προϋπολογισμού μπορεί πολύ εύκολα να μετατραπούν κατά την επιστροφή τους στις αρχές Απριλίου σε απαιτήσεις για επιβολή πρόσθετων μέτρων.

Πηγή Ναυτεμπορική
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description CMIK1976 | Μαρτίου 21, 2013 12:37 μ.μ. | Reply
Σχέδια του φοροεισπρακτικού μηχανισμού του ΥΠΟΙΚ

sxolio: siga ta sxedia! einai aytonoito.........k ypoxreosi tous...... na min tin plironoun panta oi sostoi!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο