Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Όλο και περισσότερες μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμοί επιλέγουν το Premium HRM της Data Communication!

Ακόμη περισσότερες μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμοί έδειξαν έμπρακτα την προτίμησή τους στο κορυφαίο πρόγραμμα Μισθοδοσίας και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, Premium HRM της Data Communication.

Το Premium HRM αποτελεί την πλέον ολοκληρωμένη λύση μισθοδοσίας στην ελληνική αγορά και διακρίνεται για τη δυνατότητα άμεσης εγκατάστασης και λειτουργίας, καλύπτοντας όλες τις τυποποιημένες ανάγκες της επιχείρησης με απόλυτη συμβατότητα προς την ισχύουσα νομοθεσία.

Παράλληλα διαθέτει απεριόριστες δυνατότητες παραμετροποίησης και μπορεί να ανταποκριθεί στις πλέον σύνθετες και εξειδικευμένες ανάγκες υπολογισμού μισθοδοσίας εξασφαλίζοντας την άριστη οργάνωση και λειτουργία του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού & Μισθοδοσίας.

Ενδεικτικές εγκαταστάσεις της εφαρμογής Premium HRM του τελευταίου τριμήνου:

Aegis Media Hellas SA, Autoplus Accessories AE, Eye Day Clinic, Fresh Meat AEBE, Frigo Klima AEBE, Grey Athens SA, New Day, Sea Power Shipping Enterprises INC, Travelplanet 24, Winmedica Φαρμακευτική, Δήμος Αμαρουσίου, Παραντάις ΑΕ, Πουκαμισάς Εκπαιδευτικές Επιχ/σεις ΑΕ, Προμηθευτική Τροφίμων Α.Ε., Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων, ΣΕΗΛΕ ΣΥΝΠΕ, Συνεταιριστική Τράπεζα Καρδίτσας
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο