Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Α.ΚΙ.Ο.Ε. - Ενημερωτική συνάντηση οικονομολόγων στη Ρόδο

Δελτίο Τύπου

Ενημερωτική συνάντηση Οικονομολόγων στη Ρόδο από την Ανεξάρτητη Κίνηση Οικονομολόγων Ελλάδας

Συνάδελφοι

Η ΑΚΙΟΕ διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση - συζήτηση στην Ρόδο για τις εξελίξεις στο χώρο του Οικονομικού Επιμελητηρίου και του επαγγέλματος.

Σας καλούμε την Πέμπτη 21/03/2013 και ώρα 8,30 μμ στην αίθουσα διαλέξεων του ξενοδοχείου Mediterranean.

Στην συζήτηση θα συμμετάσχουν από την Ανεξάρτητη Κίνηση οι συνάδελφοι :

Αλεβιζάκης Παναγιώτης :Μέλος της ΚΔ του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος
Αμπαρτζάκης Γιώργος :Μέλος της ΚΔ του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδος
Χρυσάφης Σωτήρης :Αντιπρόεδρος στο ΕΤΑΟ

Με Εκτίμηση

Η Συντονιστική Επιτροπή Της Ανεξάρτητης Κίνησης Οικονομολόγων Ελλάδας
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο