Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις
Αλλες ειδήσεις

Κύπρος - Ανασταδιάδης: "Κούρεμα" με αντάλλαγμα κέρδη από το φυσικό αέριο - Όλο το διάγγελμα

Ανασταδιάδης: "Κούρεμα" με αντάλλαγμα κέρδη από το φυσικό αέριο - Όλο το διάγγελμα

- Απηύθυνε έκκληση στα κόμματα να υπερψηφίσουν το νομοσχέδιο τη Δευτέρα στη Βουλή
- «Έπρεπε ν’ αποφασίσω ποια από τις δύο επιλογές, κούρεμα ή χρεοκοπία, θα είχε λιγότερες επιπτώσεις»
- «Το κούρεμα δεν αποτελεί οριστική ζημιά, αφού θα παραχωρηθούν μετοχές τραπεζών»
- Όσοι επιλέξουν ν’ αφήσουν τις καταθέσεις τους στην Κύπρο, θα πάρουν ομόλογα συνδεδεμένα με τα κέρδη από το φυσικό αέριο
- Δείτε όλο το διάγγελμα του Νίκου Αναστασιάδη

Διάγγελμα στον κυπριακό λαό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρου στις 20:30 το βράδυ. Ο Νίκος Αναστασιάδης σημείωσε πως η Κύπρος ζει τις πιο δραματικές ώρες μετά την εισβολή του '74 και πως το κούρεμα των καταθέσεων που αναγκάστηκε να δεχτεί αποτελούσε τη λιγότερο οδυνηρή λύση, αφού είχε να επιλέξει μεταξύ αυτού ή άτακτης χρεοκοπίας που θα οδηγούσε στην κατάρρευση ολόκληρου του τραπεζικού συστήματος και, εν τέλει στην έξοδο από το ευρώ.

Ανέλαβε το πολιτικό κόστος της απόφασης και δεσμεύτηκε όσοι επιλέξουν ν’ αφήσουν τις καταθέσεις τους στην Κύπρο, να πάρουν ομόλογα συνδεδεμένα με τα κέρδη από το φυσικό αέριο.

Τέλος ο κ. Αναστασιάδης έκανε έκκληση στα πολιτικά κόμματα να υπερψηφίσουν αύριο Δευτέρα στη Βουλή το επίμαχο νομοσχέδιο.

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description KATERINA S | Μαρτίου 17, 2013 11:40 μ.μ. | Reply
Φίλοι μου Κύπριοι πολύ λυπάμαι αλλά σας το κλεισαν το μαγαζάκι!!Παράδεισος τέλος!!!Ολοι στην κόλαση της Γερμανικής Ευρώπης και γρήγορα!!
image description γραφικοσ | Μαρτίου 18, 2013 7:28 μ.μ. | Reply
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ABMRrxNHwSs#at=14 προεκλογικά ήταν αυτό;
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο