Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μέχρι την 30η Απριλίου πρέπει να κατατεθεί η υπεύθυνη δήλωση των λογιστών-φοροτεχνικών στο Ο.Ε.Ε.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι λογιστές φοροτεχνικοί, οι οποίοι έχουν ανανεώσει την επαγγελματική τους ταυτότητα μέχρι και το έτος 2012, πρέπει μέχρι 30-4-2013 να υποβάλουν την Υπεύθυνη Δήλωση.

Ενημερωθείτε για τις οφειλές σας των προηγούμενων ετών (μέχρι 2012) καθώς και για να παραλάβετε τα έντυπα της Υπεύθυνης Δήλωσης και του Εντύπου Επικαιροποίησης των Στοιχείων σας εδώ
(σε περίπτωση που η σελίδα δεν εμφανίζεται με Eλληνικά, επιλέξετε την αλλαγής της κωδικοποίησης από τον πλοηγό σας (Browser))
(Αρχικά στο “Προβολή – Κωδικοποίηση χαρακτήρων” (view – character encoding) να επιλέξτε Ελληνική iso 8859-7)

Σημείωση
Τα έντυπα είναι αναρτημένα σε επεξεργάσιμη μορφή και παρακαλούμε προς αποφυγή λαθών να συμπληρώνονται σε κειμενογράφο(word).

Προσοχή!
Πρέπει να συμπληρωθεί η αντίστοιχη ΥΔ  ανά κατηγορία εργαζομένου. Είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση όλων των πεδίων της ΥΔ.

Για την υποβολή της ΥΔ, υπάρχουν οι παρακάτω δυνατότητες:

Με ταχυδρομική αποστολή της ΥΔ με το γνήσιο της υπογραφής στην ΥΔ και επισυναπτόμενο το παραστατικό πληρωμής των 15€ στην Κεντρική Υπηρεσία:

Μητροπόλεως  12-14, 10563 Αθήνα

και στις έδρες των Περιφερειακών Τμημάτων εκτός  των Περιφερειακών τμημάτων Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικού Αιγαίου και Ιονίων Νήσων  οι οποίες θα αποστέλλονται στην Κεντρική Υπηρεσία (για τα παραπάνω Περιφερειακά τμήματα δεν θα παραλαμβάνονται οι ΥΔ  αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση).

Η  βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής του ενδιαφερομένου γίνεται, από οποιαδήποτε διοικητική αρχή (Αστυνομικά τμήματα, Δημόσιες Υπηρεσίες)  ή τα Κ.Ε.Π .
   
Στην περίπτωση της ταχυδρομικής αποστολής ο φάκελος θα φέρει την σήμανση «υποβολή ΥΔ»

Αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση:
Στην Κεντρική Υπηρεσία: Μητροπόλεως  12-14, 10563 Αθήνα και στις έδρες των Περιφερειακών Τμημάτων εκτός των Περιφερειακών τμημάτων  Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας, Ανατολικού Αιγαίου και Ιονίων Νήσων.
   
Στην περίπτωση εξουσιοδότησης θα πρέπει η ΥΔ και η εξουσιοδότηση να φέρουν την βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής του λογιστή φοροτεχνικού.
   
Η βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής του ενδιαφερομένου γίνεται, από οποιαδήποτε διοικητική αρχή (Αστυνομικά τμήματα, Δημόσιες Υπηρεσίες)  ή τα Κ.Ε.Π

Για την διευκόλυνση σας  προτείνεται  η ταχυδρομική αποστολή για την υποβολή της ΥΔ

Υποδείγματα:

Για να δείτε τα υποδείγματα θα πρέπει να κάνετε είσοδο με τα στοιχεία σας ή εγγραφή στο site του Οικονομικού Επιμελητηρίου.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description askounis | Μαρτίου 15, 2013 4:10 μ.μ. | Reply
Τα λέει κινέζικα ή το δικό μου μόνο.
image description γριβασ πετροσ | Μαρτίου 15, 2013 4:29 μ.μ. | Reply
To link λειτουργεί, αλλά μάλλον το κομμάτι του site έχει κάποιο θέμα με κάποιους browsers.
Δοκιμάστε με Internet explorer, λειτουργεί με αυτόν...
image description gus | Μαρτίου 16, 2013 12:06 π.μ. | Reply
test
image description The Jamaican | Μαρτίου 16, 2013 3:37 π.μ. | Reply
Ποια χρέωση ΟΕΕ; Εδώ λέει: Με ταχυδρομική αποστολή της ΥΔ με το γνήσιο της υπογραφής στην ΥΔ και επισυναπτόμενο το παραστατικό πληρωμής των 15€ στην Κεντρική Υπηρεσία. Από τη μία τους λες ότι δεν είσαι εγκληματίας με το γνήσιο της υπογραφής και από την άλλη τους πληρώνεις κιόλας για να το δεχτούν.
image description mastro | Μαρτίου 16, 2013 3:17 π.μ. | Reply
ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ 15 ΕΥΡΩ?
image description lami | Μαρτίου 16, 2013 3:39 π.μ. | Reply
εγώ δεν έχω καταλάβει τι θα γράψουμε για τα σεμινάριαστην υπεύθυνη δήλωση.
image description gkas | Μαρτίου 16, 2013 3:04 π.μ. | Reply
Οσοι εχουν και τις δυο ιδιοτητες τι προβλεπεται?
image description Anohtos | Μαρτίου 16, 2013 3:03 π.μ. | Reply
ΠΟΙΟ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΩΝ 15 ΕΥΡΩ? ΚΑΙ ΑΠΟΡΙΑ Νο 2 Για τους συναδέλφους που έχουν καταχραστεί χρήματα επιχειρηματιών και γνωρίζει η Δίοικηση του Επιμελητηρίου ποιοί είναι καθώς και για τους συναδέλφους με πλαστά πτυχία που επίσης γνωρίζει η Διοίκηση και σφυρά αδιάφορα μέχρι αυτή την στιγμή καθαρίζουν με ΥΔ και 15 ευρώ?
image description vk | Μαρτίου 16, 2013 3:22 π.μ. | Reply
Κι είμαστε άνεργοι αυτή την περίοδο, τι γίνεται
image description Dimitris | Μαρτίου 16, 2013 6:55 μ.μ. | Reply
Αυτό έχει να κάνει με την πιστοποίηση; Σε τι χρειάζεται
image description panicd7 | Απριλίου 19, 2013 9:18 π.μ. | Reply
Μας φακελλώνουν επικαιροποιημένα για άλλη μια φορά κ' μάλιστα τους πληρώνουμε κιόλας .
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο