Αποτελέσματα live αναζήτησης

Χωρίς οριστική συμφωνία φεύγει η τρόικα - Στουρνάρας: «Σημαντική η πρόοδος»

14 Μάρτιου 2013 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
Χωρίς οριστική συμφωνία φεύγει η τρόικα - Στουρνάρας: «Σημαντική η πρόοδος»

Εξασφαλισμένη η προσεχής δόση κατά την άποψη του υπουργού Οικονομικών.

Αποχωρούν την Πέμπτη οι επικεφαλής της τρόικας χωρίς να έχει επέλθει οριστική συμφωνία, αλλά έχοντας καταγραφεί σημαντική πρόοδος στις συζητήσεις, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, κ. Γ. Στουρνάρα.

Ο υπουργός δήλωσε πως στόχος είναι να κλείσουν όλα τα θέματα και σημείωσε πως υπάρχει «σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα».

Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι «οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν όταν θα επιστρέψουν οι απεσταλμένοι της τρόικας», προσδιορίζοντας την επιστροφή τους στα τέλη Μαρτίου ή στις αρχές Απριλίου.

Μάλιστα, ο κ. Στουρνάρας ανέφερε ότι υπάρχουν ακόμα τεχνικά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν. Μετά τη δήλωσή του αυτή, ο κ. Στουρνάρας επέστρεψε στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου και παρέμειναν με τον πρωθυπουργό, μετά την αποχώρηση των ελεγκτών, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και οι Χρύσανθος Λαζαρίδης, Σταύρος Παπασταύρου, συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες η τρόικα θα προχωρήσει σε ανακοίνωση την Πέμπτη στην οποία θα αναφέρει ότι προχωρούν οι διαπραγματεύσεις, αλλά οι επικεφαλής θα επιστρέψουν στα τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου για να ολοκληρωθεί ο έλεγχος.

Πηγή Καθημερινή


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης