Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Χωρίς οριστική συμφωνία φεύγει η τρόικα - Στουρνάρας: «Σημαντική η πρόοδος»

Χωρίς οριστική συμφωνία φεύγει η τρόικα - Στουρνάρας: «Σημαντική η πρόοδος»

Εξασφαλισμένη η προσεχής δόση κατά την άποψη του υπουργού Οικονομικών.

Αποχωρούν την Πέμπτη οι επικεφαλής της τρόικας χωρίς να έχει επέλθει οριστική συμφωνία, αλλά έχοντας καταγραφεί σημαντική πρόοδος στις συζητήσεις, σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, κ. Γ. Στουρνάρα.

Ο υπουργός δήλωσε πως στόχος είναι να κλείσουν όλα τα θέματα και σημείωσε πως υπάρχει «σημαντική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα».

Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι «οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν όταν θα επιστρέψουν οι απεσταλμένοι της τρόικας», προσδιορίζοντας την επιστροφή τους στα τέλη Μαρτίου ή στις αρχές Απριλίου.

Μάλιστα, ο κ. Στουρνάρας ανέφερε ότι υπάρχουν ακόμα τεχνικά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν. Μετά τη δήλωσή του αυτή, ο κ. Στουρνάρας επέστρεψε στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου και παρέμειναν με τον πρωθυπουργό, μετά την αποχώρηση των ελεγκτών, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και οι Χρύσανθος Λαζαρίδης, Σταύρος Παπασταύρου, συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες η τρόικα θα προχωρήσει σε ανακοίνωση την Πέμπτη στην οποία θα αναφέρει ότι προχωρούν οι διαπραγματεύσεις, αλλά οι επικεφαλής θα επιστρέψουν στα τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου για να ολοκληρωθεί ο έλεγχος.

Πηγή Καθημερινή
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο