Αποτελέσματα live αναζήτησης

Data Communication - Premium HRM Μισθοδοσία: Ηλεκτρονική υποβολή της Α.Π.Δ. ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος

13 Μάρτιου 2013 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
data communication

Δελτίο Τύπου                                                  

Τρίτη, 12 Μαρτίου

Premium HRM Μισθοδοσία: Ηλεκτρονική Υποβολή της ΑΠΔ Ανεξαρτήτως Λειτουργικού Συστήματος

Η Data Communication ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Νέας Έκδοσης της Μισθοδοσίας Premium HRM προσαρμόζοντας το πρόγραμμα στις νέες προδιαγραφές του website του ΙΚΑ για τους web browsers. Οι χρήστες της μισθοδοσίας Premium HRM μπορούν τώρα να αποστέλλουν ηλεκτρονικά τις Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις (ΑΠΔ) στο νέο website του ΙΚΑ ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή του χρήστη.

Η Premium HRM Μισθοδοσία «αντιλαμβάνεται», βάσει του λειτουργικού συστήματος του χρήστη, ποιος Web Browser πρέπει να χρησιμοποιηθεί και τον καθοδηγεί στην εγκατάστασή του.
 
Οι χρήστες μπορούν άφοβα να στείλουν τις ΑΠΔ στο ΙΚΑ μέσα από το πρόγραμμα Μισθοδοσίας Premium HRM, ακόμα και αν χρησιμοποιούν λειτουργικό Windows XP.


Λίγα λόγια για την Data Communication

Η Data Communication A.E. ιδρύθηκε το 1987. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε λογιστικά γραφεία. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων ελληνικών εταιριών πληροφορικής όσον αφορά τις εγκαταστάσεις τυποποιημένου επιχειρησιακού λογισμικού, ενώ παράλληλα κατέχει την ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία. Έχει διαθέσει 35.000 προγράμματα σε 17.000 πελάτες και διαθέτει υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα. Είναι Gold Certified Partner της Microsoft με την οποία έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία.

Για περισσότερες πληροφορίες: Data Communication: 801 1000 801
κ. Κοντελέ Έλενα, [email protected]


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης