Ειδήσεις Επιχειρήσεων Νέα

Data Communication - Premium HRM Μισθοδοσία: Ηλεκτρονική υποβολή της Α.Π.Δ. ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος

data communication

Δελτίο Τύπου                                                  

Τρίτη, 12 Μαρτίου

Premium HRM Μισθοδοσία: Ηλεκτρονική Υποβολή της ΑΠΔ Ανεξαρτήτως Λειτουργικού Συστήματος

Η Data Communication ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Νέας Έκδοσης της Μισθοδοσίας Premium HRM προσαρμόζοντας το πρόγραμμα στις νέες προδιαγραφές του website του ΙΚΑ για τους web browsers. Οι χρήστες της μισθοδοσίας Premium HRM μπορούν τώρα να αποστέλλουν ηλεκτρονικά τις Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις (ΑΠΔ) στο νέο website του ΙΚΑ ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή του χρήστη.

Η Premium HRM Μισθοδοσία «αντιλαμβάνεται», βάσει του λειτουργικού συστήματος του χρήστη, ποιος Web Browser πρέπει να χρησιμοποιηθεί και τον καθοδηγεί στην εγκατάστασή του.
 
Οι χρήστες μπορούν άφοβα να στείλουν τις ΑΠΔ στο ΙΚΑ μέσα από το πρόγραμμα Μισθοδοσίας Premium HRM, ακόμα και αν χρησιμοποιούν λειτουργικό Windows XP.


Λίγα λόγια για την Data Communication

Η Data Communication A.E. ιδρύθηκε το 1987. Έχει ως αντικείμενο δραστηριότητας την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, καθώς και σε λογιστικά γραφεία. Εξειδικεύεται στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού διαχείρισης και συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλυτέρων ελληνικών εταιριών πληροφορικής όσον αφορά τις εγκαταστάσεις τυποποιημένου επιχειρησιακού λογισμικού, ενώ παράλληλα κατέχει την ηγετική θέση στην αγορά λογισμικού για λογιστικά γραφεία. Έχει διαθέσει 35.000 προγράμματα σε 17.000 πελάτες και διαθέτει υποκαταστήματα στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα. Είναι Gold Certified Partner της Microsoft με την οποία έχει συνάψει στρατηγική συνεργασία.

Για περισσότερες πληροφορίες: Data Communication: 801 1000 801
κ. Κοντελέ Έλενα, [email protected]
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Vr77 | Μαρτίου 21, 2013 11:49 μ.μ. | Reply
Σαν διαγγελμα της χουντας φανεται το παραπανω. Απο κει καταλαβαινεις σε ποια δεκαετια ζουνε καποιοι...
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο