Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Η τρόικα προτείνει το χαράτσι να συνεχίσει να εισπράττεται μέσω της Δ.Ε.Η. για ένα χρόνο ακόμα

Να παραμείνει για άλλον ένα χρόνο το χαράτσι της ΔΕΗ ζήτησε η τρόικα από την κυβέρνηση, εκφράζοντας επιφυλάξεις για την αποτελεσματικότητα του ενιαίου φόρου ακινήτων του 2013, εάν αυτός αποσυνδεθεί από τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος.

Ανώτατο στέλεχος του υπουργείου οικονομικών, που ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες ακινήτων και το 2013 το Ειδικό Τέλος μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. "Συζητάμε επί όλων αυτών των θεμάτων. Συνολικά, τα μέτρα, τα οποία πρόκειται να υλοποιηθούν και οι προτάσεις που έχουμε, αξιολογούνται", είπε χαρακτηριστικά.

Ειδικότερα, στη συνάντηση που είχαν οι επικεφαλής του κλιμακίου με το οικονομικό επιτελείο, δεν υπήρξε ουσιαστικά καμία συμφωνία για τα κρίσιμα θέματα, περί

απολύσεων στο Δημόσιο
ρύθμισης χρεών στο Δημόσιο και στα Ταμεία
ρύθμισης για τα δάνεια των υπερχρεωμένων νοικοκυριών

Τα θέματα αυτά θα γίνουν αντικείμενο νέων συζητήσεων από τη Δευτέρα, με στόχο να υπάρξει σύγκλιση στις επόμενες δύο ημέρες, πριν η τρόικα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά.Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description K.D. | Μαρτίου 11, 2013 9:53 π.μ. | Reply
Όλα αυτή η άτιμη η τρόικα τα κάνει.... οι δικοί μας είναι οι "αθώες περιστερές". Βρε άντε διώξτε κανέναν επίορκο, που τους κρατάμε και τους λιβανίζουμε.... Άντε πια με τα παπαγαλάκια σας...
image description MARIAZAK | Μαρτίου 11, 2013 9:55 π.μ. | Reply
ΦΤΑΝΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΦΤΑΝΕΙ..........ΤΟΣΟ Μ........ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ 4000 ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ..............ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΓΕΣΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΜΠ........... ΦΤΑΝΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΦΤΑΝΕΙ.....ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ.....ΜΗΝ ΜΑΣ ΦΕΡΕΤΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΜΑΣ.ΦΤΑΝΕΙ ΦΤΑΝΕΙ ΦΤΑΝΕΙ
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο