Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αισιοδοξία για την έκβαση των διαπραγματεύσεων με την τρόικα

ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ
 
Δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα λιτότητας, επιβεβαιώνει και ο Στουρνάρας

Αισιόδοξος για την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με την τρόικα εμφανίστηκε ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας μετά τη συνάντηση που είχε νωρίτερα με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

 Ο κ. Στουρνάρας εξέφρασε την εκτίμηση πως θα υπάρξει συμφωνία καθώς, όπως είπε, «πάντα υπάρχουν λύσεις», ενώ υπογράμμισε τη θετική διάθεση της τρόικας.

 Οσον αφορά τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά πως δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα λιτότητας, ο κ. Στουρνάρας συμφώνησε απολύτως, λέγοντας πως υπάρχουν και άλλα μέτρα όπως η καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, οι διαρθρωτικές αλλαγές και οι αποκρατικοποιήσεις.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο