Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σήμερα είναι η Τελευταία ημέρα υποβολής Online μέσω ΤaxisNet των εντύπων Ε2,Ε9,Ε3

Λήγει σήμερα για τους φορολογούμενους που είχαν υποβάλει μέσω διαδικτύου τις φορολογικές του δηλώσεις Ε1 η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή ...

Λήγει σήμερα για τους φορολογούμενους που είχαν υποβάλει μέσω διαδικτύου τις φορολογικές του δηλώσεις Ε1 η προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή των εντύπων Ε2 (εισοδήματα από ακίνητα), Ε3 (εισοδήματα από ελευθέρια επαγγέλματα ή εμπορική επιχείρηση) και του Ε9 (σχετικά με τα στοιχεία των ακινήτων του φορολογούμενου).


Υπενθυμίζεται ότι η υποβολή των παραπάνω εντύπων πρέπει να γίνει με τους ίδιους κωδικούς (όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης) που χρησιμοποίησαν οι υπόχρεοι για την υποβολή του εντύπου Ε1 μέσω του συστήματος TAXISnet

.
Τέλος, σημειώνεται ότι υποβολή των εντύπων Ε2, Ε3 και Ε9 μέσω διαδικτύου είναι υποχρεωτική μόνο στην περίπτωση που το βασικό έντυπο φορολογίας εισοδήματος (Ε1) έχει υποβληθεί ηλεκτρονικά, ενώ αντίθετα η υποβολή συμπληρωματικής ή τροποποιητικής δήλωσης στην περίπτωση που η αρχική δήλωση που είχε υποβληθεί ηλεκτρονικά είχε λάθη ή παραλείψεις μπορεί να γίνει μόνο στην αρμόδια ΔΟΥ.
Πηγή Ναυτεμπορική
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο