Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Σεμινάρια από το Ο.Ε.Ε. σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στην Κοζάνη σεμινάριο με θέμα:

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Εισηγητές : κ.κ. Ζιγκερίδης Δημήτριος και Λαζαρίδης Γεώργιος  Ορκωτοί Ελεγκτές

Τo πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας  το Σάββατο 09 Μαρτίου  2013 και ώρα 09:00 π.μ. και θα έχει διάρκεια 5 ωρών.

Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που το δελτίο επαγγελματικής τους ταυτότητας είναι σε ισχύ και τα μέλη του Ο.Ε.Ε., εφόσον έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος υποβολής της αίτησης.

Τα σεμινάρια διατίθενται δωρεάν.

Μετά το τέλος του επιμορφωτικού προγράμματος θα χορηγηθεί πιστοποιητικό  παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες, εφόσον έχουν παρακολουθήσει το σύνολο του σεμιναρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 24610-27783, 37462.

______________________________________________________

Σεμινάριο πραγματοποιείται στην Πτολεμαΐδα με θέμα:  Εργατικά – Ασφαλιστικά - Μισθολογικά από το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας  του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας  σε  συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης.

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας 5ο Π.Τ. Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 στις 09:00 π.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου "ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ" στην Πτολεμαϊδα (3ο χλμ Πτολεμαϊδας - Φλώρινας), να παρακολουθήσετε το σεμινάριο με θέμα:

"ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ - ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ"

Εισηγητής: κ. Ραπανάκης Πέτρος - Οικονομολόγος - Εργασιακός Σύμβουλος - Συγγραφέας

Είσοδος ελεύθερη

Για την Τ.Δ. του Ο.Ε.Ε.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΕΜΜ.

Για το Δ.Σ. του Ε.Β.Ε.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝ.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο