Αποτελέσματα live αναζήτησης

Σεμινάρια από το Ο.Ε.Ε. σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα

  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
Το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει στην Κοζάνη σεμινάριο με θέμα:

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ

Εισηγητές : κ.κ. Ζιγκερίδης Δημήτριος και Λαζαρίδης Γεώργιος  Ορκωτοί Ελεγκτές

Τo πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας  το Σάββατο 09 Μαρτίου  2013 και ώρα 09:00 π.μ. και θα έχει διάρκεια 5 ωρών.

Δικαίωμα συμμετοχής στο σεμινάριο έχουν οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που το δελτίο επαγγελματικής τους ταυτότητας είναι σε ισχύ και τα μέλη του Ο.Ε.Ε., εφόσον έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι και το έτος υποβολής της αίτησης.

Τα σεμινάρια διατίθενται δωρεάν.

Μετά το τέλος του επιμορφωτικού προγράμματος θα χορηγηθεί πιστοποιητικό  παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες, εφόσον έχουν παρακολουθήσει το σύνολο του σεμιναρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 24610-27783, 37462.

______________________________________________________

Σεμινάριο πραγματοποιείται στην Πτολεμαΐδα με θέμα:  Εργατικά – Ασφαλιστικά - Μισθολογικά από το Περιφερειακό Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας  του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας  σε  συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης.

Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδας 5ο Π.Τ. Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Π.Ε. Κοζάνης

ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 στις 09:00 π.μ. στην αίθουσα του ξενοδοχείου "ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ" στην Πτολεμαϊδα (3ο χλμ Πτολεμαϊδας - Φλώρινας), να παρακολουθήσετε το σεμινάριο με θέμα:

"ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ - ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΑ"

Εισηγητής: κ. Ραπανάκης Πέτρος - Οικονομολόγος - Εργασιακός Σύμβουλος - Συγγραφέας

Είσοδος ελεύθερη

Για την Τ.Δ. του Ο.Ε.Ε.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ ΕΜΜ.

Για το Δ.Σ. του Ε.Β.Ε.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΚΩΝ.


Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης