Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ε.Λ.Φ.Ε.Ε.-Ν.Ηλείας - Πρόσκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης

ΕΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΗΛΕΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Το προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ Ν. ΗΛΕΙΑΣ, καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ, στην Αμαλιάδα, στις 13 Μαρτίου 2013, ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ, και ώρα 18,00, προκειμένου να συζητήσουν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1) Καθορισμός ημερομηνίας για την εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής
2) Καθορισμός της εκλογικής διαδικασίας
3) Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διεξαγωγή των ανωτέρω εκλογών
4) Κατάθεση υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή
5) Εγγραφή – τακτοποίηση  μελών
6) Για οποιοδήποτε άλλο θέμα προταθεί από τα μέλη

Λόγω της κρισιμότητας των θεμάτων της Γενικής Συνέλευσης κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όλων των συναδέλφων.

Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία η Γενική συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη εβδομάδα, την ίδια ημέρα (20 Μαρτίου 2013) και ώρα στο ίδιο μέρος.

Εάν δεν επιτευχθεί απαρτία και στη δεύτερη Συνέλευση θα επαναληφθεί τρίτη συνέλευση εντός της επόμενης εβδομάδας (27 Μαρτίου 2013) την ίδια ημέρα και ώρα στο ίδιο μέρος.


ΤΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο