Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Δελτίο τύπου του Σ.Ε.Ε.Λ.Φ.Ο.-Ν. Καρδίτσας

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ (Π.Ο.Φ.Ε.Ε.)
ΝΠΙΔ Έτος ίδρυσης 1999 Έδρα: Ηρ. Πολυτεχνείου 16 - 43100 - ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΑΦΜ 099280971 - ΔΟΥ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - http://www.seelfok.gr - [email protected]

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ελευθέρων Επαγγελματιών Λογιστών Φοροτεχνικών Οικονομολόγων Ν. Καρδίτσας.

Εισηγητής ήταν ο Φοροτεχνικός κ. Γιώργος Χριστόπουλος, μέλος της Ε.Φ.Ε.Ε.Α. και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Φ.Ε.Ε.

Παρόντες στην ημερίδα και τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους, ήταν, οι συνάδελφοι: ιδρυτές του Taxheaven Κώστας Κουλογιάννης και Κώστας Γραβιάς, ο Πρόεδρος, ο Γ.Γ. και Υπ. Δημ. Σχέσεων της ΕΦΕΕ Κιλκίς Σίμος Παντελίδης, Παναγιώτης Πιστικούδης και Γιάννης Παπαδόπουλος, η Πρόεδρος της ΕΦΕΕ Βοϊου Κοζάνης Μάχη Τσιώρα, ο Γ.Γ. της ΕΦΕΕ Αττικής Δημήτρης Τσαμόπουλος, το μέλος της ΕΦΦΕ Θεσσαλονίκης Λία Bαλντούμα, ο εκπρόσωπος της ΠΟΦΕΕ στη ΓΣΕΒΕ Αθανάσιος Δεληγιάννης και η υπάλληλος της Γ.Γ.Π.Σ. Αλεξάνδρα Μπάστα.

Αντικείμενο του σεμιναρίου ήταν οι αλλαγές στη Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών και Νομικών Προσώπων, οι οποίες έγιναν με το νέο νομοσχέδιο 4110/2013 και θα ισχύσουν από την 01.01.2013.

Αναλύθηκαν πολλά θέματα όπως:

Οι οχτώ διαφορετικοί τρόποι εισοδήματος των φυσικών και νομικών προσώπων,
Τι ισχύει για το 2012 και τι θα ισχύσει το 2013
Η έννοια της φορολογικής κατοικίας- παγκόσμιο εισόδημα.
Υπόχρεοι και ημερομηνίες υποβολής δήλωσης.
Πως υπολογίζεται ο φόρος μισθωτών και συνταξιούχων με το νέο σύστημα έκπτωσης κλπ.

Το σεμινάριο ολοκληρώθηκε με την υποβολή ερωτημάτων και απαντήσεις σε παλιά και νέα προβλήματα Φορολογίας Εισοδήματος, δείγμα του προβληματισμού όλων των συναδέλφων για τις συνεχείς αλλαγές στους φορολογικούς νόμους.

Ο Σύλλογος προγραμματίζει εκ νέου σεμινάριο για εργατικά – ασφαλιστικά θέματα, πιθανότατα εντός του τρέχοντος μηνός.

Να σημειώσουμε τέλος, ότι παρουσιάστηκε το νέο site του Συλλόγου, στο οποίο μπορεί να απευθύνεται οποιοσδήποτε, να αναζητά και να βρίσκει τα μέλη του Συλλόγου και να επικοινωνεί μαζί τους.


Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description aaa | Μαρτίου 5, 2013 3:30 μ.μ. | Reply
Με 45 παρόντες αν οι 10 ήταν προσκεκλημένοι τότε πόσοι συνάδελφοι παρακολούθησαν?
image description gpap | Μαρτίου 5, 2013 3:25 μ.μ. | Reply
δεν σε είδα να είσαι κάπου και να μετράς αγαπητέ... συνάδελφε να πω; Γιατί αν κρίνω από την αριθμητική σου, μάλλον οι επιχειρήσεις σου χρειάζονται κάποιον να τις παρακολουθήσει...
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο