Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Υποβολή Φ.Π.Α. με ελάχιστη πληρωμή 10 ευρώ

Νομοθετική ρύθμιση με την οποία θα δίνει τη δυνατότητα σε επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες να υποβάλλουν δηλώσεις ΦΠΑ και να καταβάλλουν όποιο ποσό θέλουν, ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών.
Μοναδική υποχρέωση του φορολογουμένου θα είναι να καταβάλλει τουλάχιστον 10 ευρώ από το ποσό που οφείλει για τον ΦΠΑ. Τα υπόλοιπα χρήματα θα καθίστανται ληξιπρόθεσμα και θα αποπληρώνονται με πέναλτι 1% για κάθε μήνα.

Το σχέδιο της κυβέρνησης αποκαλύπτει δημοσίευμα της εφημερίδας Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής.

Ο διαχωρισμός της υποβολής της δήλωσης από την απόδοση του οφειλόμενου ΦΠΑ ήταν ένα από τα πολλά αιτήματα των συλλόγων των λογιστών εδώ και πολύ καιρό .

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την νομοθετική ρύθμιση.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΒΑΓΓΕΛΗΣ Φ. | Μαρτίου 4, 2013 10:39 π.μ. | Reply
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...!!!
image description gkazan | Μαρτίου 4, 2013 11:05 π.μ. | Reply
Σαν να λέμε δηλαδή http://www.youtube.com/watch?v=G_miGclPFGs
image description παπαγαλακι | Μαρτίου 4, 2013 8:27 μ.μ. | Reply
το καλό ποιό ακριβώς είναι; Το 12% επιτόκιο το χρόνο;
image description νομιμοσ | Μαρτίου 4, 2013 10:24 μ.μ. | Reply
ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΜΕ ΤΟΝ ΦΠΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ;
ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΟΛΟΙ 10 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΗ.....
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο