Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. προς Υπ.Οικ.: Όταν οι πολιτικοί αποτυγχάνουν στους στόχους δεν πρέπει να παραιτούνται;

ΠΟΕ-ΔΟΥ ΠΡΟΣ ΥΠΟΙΚ. Οταν οι πολιτικοί αποτυγχάνουν στους στόχους δεν πρέπει να παραιτούνται?


Αθήνα 1.3.2013
Αρ. Πρωτ.: 200
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ Ο κ. ΣΤΟΥΝΑΡΑΣ
ΣΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ Δ.Ν.Τ.

    Δεν μας εκπλήσσει στο ελάχιστο, το περιεχόμενο της έκθεσης Δ.Ν.Τ. και Ε.Ε. (Ιανουάριος 2013), γιατί τα όσα διαπιστώνει, για την κατάσταση των φορολογικών υπηρεσιών, αποτυπώνουν την σκληρή πραγματικότητα, στην οποία είμαστε αναγκασμένοι να εργαζόμαστε.

    Μας εκπλήσσει το ότι κάποιοι «ανακάλυψαν τώρα την Αμερική», σε αντίθεση με την ΠΟΕ – ΔΟΥ, που σε  κάθε ευκαιρία και δυνατότητα που διαθέτει, αναλύει τα  προβλήματα και ζητά να ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ!

    Μας εκπλήσσει το περιεχόμενο του Δελτίο Τύπου του Υπουργείου (28.2.2012) που προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα  αποδεικνύοντας ότι η ηγεσία του  ζει σε ένα φανταστικό κόσμο,  μιας  πλασματικής πραγματικότητας, προϊόν άγνοιας (σκοπιμότητας;) εξωυπηρεσιακών συμβούλων και «παρασυμβούλων», που συνεχίζουν να εισηγούνται φορολογικά και οργανωτικά νομοσχέδια, ενώ θα έπρεπε (όπως αναφέρει και η έκθεση στη σελ. 46) να συζητά τα επίμαχα θέματα με τους εκπροσώπους των εφοριακών!

    Αν ο στόχος τους δεν είναι να παραδώσουν τις φορολογικές υπηρεσίες σε ιδιώτες – φοροφυγάδες, σίγουρα είναι (με άλλοθι τη μη πάταξη της φοροδιαφυγής)  να προχωρήσουν και σε άλλες μειώσεις μισθών και συντάξεων .

    Κύριοι της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών, οι εφοριακοί αξιολογούνται σύμφωνα με τους στόχους που εσείς (αυθαίρετα)  θέτετε και αν αποτύχουν, καταργούνται από Προϊστάμενοι ή μετατίθενται. Όταν οι πολιτικοί αποτυγχάνουν και δεν επιτυγχάνουν τους στόχους που οι ίδιοι θέτουν, δεν πρέπει να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και να ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ;
   
                    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ                         ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο