Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Κυρώσεις σε 130 εφοριακούς ζητάει η τρόικα και πρόσληψη 200 ιδιωτών ελεγκτών

Απόλυση 130 εφοριακών ζητάει η τρόικα και πρόσληψη 200 ιδιωτών ελεγκτών.

Δεν είναι μονάχα η σκληρή έκθεση με τις διαπιστώσεις για την ανεπάρκεια του φοροεισπρακτικού και ελεγκτικού μηχανισμού, αλλά και οι υποδείξεις που κάνει η τρόικα που όχι μόνο ζητά απολύσεις εφοριακών αλλά θέλει να επιβάλει και την πρόσληψη ιδιωτών για να κάνουν τη δουλειά του κράτους.
Η διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων παρέλαβε πρόσφατα στοιχεία 130 υπαλλήλων οι οποίοι περιλαμβάνονται σε κατάλογο προσώπων τα οποία φαίνεται να έχουν εμβάσει ποσά σε ξένη τράπεζα.
Σύμφωνα με την τρόικα οι έλεγχοι των δηλώσεων πόθεν έσχες των υπαλλήλων αυτών θα ξεκινήσουν σύντομα και συμπληρώνεται:
«Για να είναι οι ανωτέρω έλεγχοι αποτελεσματικοί, απαιτείται η συνακόλουθη επιβολή πειθαρχικών κυρώσεων οι οποίες θα φτάνουν έως και την ποινή της απόλυσης» .
Η πρόταση των τροϊκανών είναι ξεκάθαρη και συμπληρώνεται από μια ακόμη παρατήρηση.

Την άμεση πρόσληψη μέχρι το τέλος Μαρτίου 200 ελεγκτών από τον ιδιωτικό τομέα.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Nasos_Athens | February 28, 2013 9:00 AM | Reply
Ο τίτλος του άρθρου είναι απίστευτα παραπλανητικός!
image description ANESTIS | February 28, 2013 12:39 PM | Reply
Κοίτα να δεις που στο τέλος θα τους ευχαριστήσουμε κιόλας
image description no money no honey | February 28, 2013 2:13 PM | Reply
Δεν είμαι μνημονιακός αλλά πιστεύει πραγματικά κανείς ότι θα μπορούσαν να επιβληθούν κυρώσεις ποτέ στους επίορκους εφοριακούς....από μια "ανεξάρτητη" "ελεύθερη" "περήφανη" " κομμουνιστική" Ελλάδα??
image description 969 | February 28, 2013 4:22 PM | Reply
Την χρονική αυτή περίοδο νομίζω ζούμε το μεγαλείο του παραλόγου και αρκετοί από εμάς πέφτουν απερίσκεπτα στην παγίδα. Να διώξουν 130 εφοριακούς γιατί?(δεν είμαι εφοριακός ).
Από αυτά που ξέρω οι λεγόμενοι επίορκοι δηλαδή αυτοί οι οποίοι κατηγορήθηκαν ή καταγγέλθηκαν είναι αυτή τη στιγμή, δικαίως ή αδίκως , εκτός υπηρεσίας. Οι 130 έκαναν κάτι παράνομο ?αποδεδειγμένα? ή επειδή πρέπει να μπούνε στη θέση τους κάποιοι άλλοι ιδιώτες . Ποιοι θα είναι αυτοί οι ιδιώτες και πόση θα είναι η αποζημίωσή τους... Αν δεν κάνω λάθος οι 130 έχουν λέει στείλει στο εξωτερικό εμβάσματα . Εάν δεν τα δικαιολογούν ΟΚ . Εάν όμως τα έστειλαν γιατί σπουδάζουν το παιδί τους , ή επειδή ένιωσαν ανασφάλεια για τις φορολογημένες οικονομίες τους όπως και πολλές χιλιάδες συμπολίτες μας οι οποίοι δεν ήταν εφοριακοί ? Αγαπητοί αναγνώστες του τόσο αξιόλογου taxheaven ας μην παρασυρόμαστε.Το επόμενο άραγε ποιο θα είναι να δημεύουν την περιουσία και τις καταθέσεις του καθένα νοικοκύρη από εμάς επειδή απλά μπορεί να το αποφασίσει και να το διατάξει η τρόικα . Τότε τι θα πούνε οι υπόλοιποι ? Δεν πρέπει να χάνουμε το αίσθημα του δικαίου λοιπόν διότι έχουμε και οι υπόλοιποι σειρά να ζήσουμε το παράλογο που γίνεται λογικό (τάδε έφη Λάκης Λαζόπουλος).
image description foros | February 28, 2013 9:20 PM | Reply
Η έκθεση δεν αναφέρει ιδιώτες ελεγκτές αλλά εξωτερικά προσλαμβανόμενους ελεγκτές σύμφωνα με τους κανόνες της γενικής κυβέρνησης!
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο