Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Εργατικό σεμινάριο από τον Σύλλογο Λογιστών–Φοροτεχνικών Λευκάδας & το Επιμελητήριο Λευκάδας

Ο Σύλλογος Λογιστών – Φοροτεχνικών Λευκάδας & το Επιμελητήριο Λευκάδας συνδιοργανώνουν σεμινάριο εργατικών την Κυριακή 03/03/2013 και ώρα 10:00 π.μ. στο ξενοδοχείο IONION STAR στην πόλη της Λευκάδας.

Το σεμινάριο διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΝΤΖΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, Περιφερειακός Διευθυντής Σ.ΕΠ.Ε. Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, συγγραφέας βιβλίων εργατικής νομοθεσίας, εισηγητής Πανεπ. Μακεδονίας - με μεγάλη διδακτική εμπειρία.

Θα αναλυθούν όλες οι νέες αλλαγές όπως: νέα κατώτατα όρια αποδοχών ΕΓΣΣΕ άνω και κάτω των 25 ετών, πότε λήγουν και πόσο ισχύουν οι ΣΣΕ ή ΔΑ, πως γίνεται νόμιμα μείωση αποδοχών-νέες ατομικές συμβάσεις εργασίας, νέοι πίνακες αποζημίωσης απόλυσης, πως κατατίθενται ηλεκτρονικά προγράμματα εργασίας–μεταβολή αποδοχών κ.λ.π., μερική-εκ περιτροπής απασχόληση- διαθεσιμότητα, έλεγχοι ΣΕΠΕ και μικτά συνεργία ελέγχου, τρόπος επιβολής προστίμων και πως μπορούν να γίνουν νόμιμα μειώσεις κ.α.

Μετά από κάθε ενότητα θα ακολουθήσουν ερωτήσεις-συζήτηση μεταξύ εισηγητή και καταρτιζομένων για επίλυση διαφόρων θεμάτων.

Θα χορηγηθούν δωρεάν οι εργασίες του εισηγητή (αποστολή μέσω e-mail των αρχείων εφόσον εξαντληθούν τα αντίτυπα) που αφορούν όλες τις νέες διατάξεις των τελευταίων ετών.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο