Ειδήσεις Επενδύσεις -αναπτυξιακά

Επιχορηγήσεις έως 60% με τον νέο αναπτυξιακό

Eπιδοτήσεις οι οποίες θα κυμαίνονται, ανάλογα με την περιφέρεια, από το 30% έως και το 60% του προϋπολογισμού της επένδυσης καθώς και ισχυρά κίνητρα για νεοϊδρυθείσες επιχειρήσεις προβλέπει ο νέος αναπτυξιακός νόμος που θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα τεθεί σε ......

Eπιδοτήσεις οι οποίες θα κυμαίνονται, ανάλογα με την περιφέρεια, από το 30% έως και το 60% του προϋπολογισμού της επένδυσης καθώς και ισχυρά κίνητρα για νεοϊδρυθείσες επιχειρήσεις προβλέπει ο νέος αναπτυξιακός νόμος που θα παρουσιαστεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και θα τεθεί σε ισχύ από την 1-1-2007.
Το προσχέδιο του νέου νόμου, που εξετάσθηκε στη χθεσινή συνάντηση των υπουργών Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφη και Ανάπτυξης Δ. Σιούφα, προβλέπει, σύμφωνα με πληροφορίες, τα εξής:

Ποσοστά επιδότησης που ξεκινούν από 30% για τις περισσότερες περιφέρειες και φθάνουν το 40% για την Aνατολική Mακεδονία, τη Θράκη, τη Δυτική Eλλάδα και την Hπειρο. Τα ποσοστά αυξάνονται κατά 10 ή 20 ποσοστιαίες μονάδες για μεσαίες ή μικρές επιχειρήσεις. Για την ίδρυση νέων μικρών επιχειρήσεων προβλέπεται η χορήγηση ενίσχυσης έως 1 ή 2 εκατ. ευρώ, για 5 χρόνια, επί του κόστους ίδρυσης.

Σε δηλώσεις τους οι υπουργοί Οικονομίας και Ανάπτυξης εκτίμησαν ότι και ο νέος αναπτυξιακός νόμος θα συμβάλει στην ενίσχυση του επενδυτικού κλίματος στη χώρα.

Πηγή express
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο