Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αυθημερόν απόδοση του Φ.Π.Α. από τις επιχειρήσεις - Πως θα λειτουργεί - Οι παρεμβάσεις για την πάταξη της φοροδιαφυγής

Πως θα λειτουργεί το σύστημα της αυθημερόν απόδοσης του ΦΠΑ από τις επιχειρήσεις.
Οι παρεμβάσεις για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Η μεγάλη πτώση των εσόδων σήμανε συναγερμό στο υπουργείο Οικονομικών και φέρνει μέτρα.
'Ενα φιλόδοξο σχέδιο αλλά μεγάλο σε ρίσκο για την πάταξη της φοροδιαφυγής σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών, με μέτρο-«κορμό» την είσπραξη ΦΠΑ σε καθημερινή βάση.

Σε συνέντευξη του στο "Βήμα της Κυριακής" ο Υφυπουργός μίλησε  για ένα ιδιαίτερο σχέδιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση, για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Το σχέδιο προβλέπει :
-Tη φορολόγηση πολιτών που φέρονται να έχουν βγάλει μαύρο χρήμα στο εξωτερικό, (μέτρο που ήδη έχει ξεκινήσει)
-Τη σύγκριση πραγματικών δαπανών και εσόδων για να διαπιστωθούν τα πραγματικά εισοδήματα όλων των φορολογούμενων,
-Το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών φοροφυγάδων και
-Τον εντοπισμός ανασφάλιστων ΙΧ για να πληρωθούν οι αναλογούντες φόροι και τέλη.
 
Εξετάζονται επίσης επιπλέον κίνητρα για την συλλογή αποδείξεων από τους πολίτες. Ένα από αυτά, προβλέπει την αποστολή με SMS του αριθμού απόδειξης από τον πολίτη, σε μία βάση δεδομένων που θα έχει το υπουργείο Οικονομικών. Στη συνέχεια, το υπουργείο θα κάνει κλήρωση ηλεκτρονικά και εφόσον κληρώνεται ο αριθμός της απόδειξης, τότε το κράτος θα επιστρέφει μέρος ή ακόμη και ολόκληρο το ποσό αυτής στον καταναλωτή.
 
Για το θέμα της σύνδεσης των ταμειακών μηχανών και της άμεσης απόδοσης ΦΠΑ.

Σύμφωνα με τον υφυπουργό Οικονομικών, το σύστημα θα λειτουργεί ως εξής:

Όταν μία συναλλαγή γίνεται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, το κράτος θα κρατάει τον ΦΠΑ που αντιστοιχεί στην απόδειξη ή το τιμολόγιο και όταν αργότερα θα υποβάλλει ηλεκτρονικά ο επιτηδευματίας περιοδική δήλωση ΦΠΑ, θα του επιστρέφεται μέρος του ποσού βάσει των πραγματικών συναλλαγών (αγορών – πωλήσεων - εξόδων).
 
Στη περίπτωση δε, που δεν χρησιμοποιεί κάποιος πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, θα υπάρχει άμεση διασύνδεση της ταμειακής μηχανής με τον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης και την επόμενη ημέρα θα γίνεται η μεταφορά του ποσού που αντιστοιχεί στον ΦΠΑ και αφορά την κάθε απόδειξη.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description NIKOS PETSAS | Φεβρουαρίου 24, 2013 2:35 μ.μ. | Reply
Και ποιός θα φροντίσει για την πραγματική εφαρμογή της διαδικασίας στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις ? Μήπως θα έχουμε κάποια ανακοίνωση του τύπου " τα λογιστήρια των επιχειρήσεων θα πρέπει να έχουν εξασφαλίσει την διασύνδεση τους με το μηχανογραφικό σύστημα του Υπουργείου Οικονομικών εντός προθεσμίας πχ ενός δεκαπενθημέρου " ? Μην περιμένουμε μεγαλύτερες προθεσμίες λόγω της επιτακτικότητας της ανάγκης για είσπραξη του ΦΠΑ. ΟΜΩΣ το τι θα σημαίνει αυτό για τις επιχειρήσεις που συνεργάζονται με εξωτερικούς λογιστές και μηχανογράφους (ΑΝ έχουν τέτοια συνεργασία !) τους οποίους έχουν να πληρώσουν κάποιο εξάμηνο τουλάχιστον ? Αυτά τα εξετάζουν ή ζουν ΜΟΝΟ στον κόσμο τους ? Και ποιά συνέπεια υφίστανται όσοι δημόσιοι λειτουργοί απλά αποφασίζουν με αυτό τον τρόπο ? Πάντως φταίμε κοι εμείς οι λογιστές ως επαγγελματίες που απλά γκρινιάζουμε μεταξύ μας, τελικά την κάνουμε όλη την δουλειά τους και μάλιστα χωρίς αμοιβή και ακούμε και την γκρίνια των πελατών για τα νέα (κάθε φορά) μέτρα - ποιός θα τους το ανακοινώσει άραγε ... ? μήπως το Υπουργείο ?
image description asterticos | Φεβρουαρίου 24, 2013 10:55 μ.μ. | Reply
Το κράτος θα εισπράτει ολόκληρο το ΦΠΑ πωλήσεων αυθημερών και μετά από ένα ή τρείς μήνες κάτω απο φυσιολογικές συνθήκες θα επιστρέφει η πλεονάζουσα παρακράτηση του ΦΠΑ στις επιχειρήσεις....
Το άλλο με τον ΤΟΤΟ το ξέρουν στο ΥΠΟΙΚ
image description πανοσ | Φεβρουαρίου 25, 2013 10:31 π.μ. | Reply
Και ποιος σου λεει οτι δε θα κρατανε τον επιπλεον ΦΠΑ για εισοδημα πχ?Αν εστω με νυχια και με δοντια εκαναν οι επιχηρησεις που εχουν απομεινει ενα κουμαντο αν γινει αυτο παει...
image description konstantinos | Φεβρουαρίου 24, 2013 10:55 μ.μ. | Reply
Θα κάνουν κλήρωση και θα βάλουν τους ανθρώπους να στέλνουν σμσ τον αριθμό της απόδειξης. οι άνθρωποι είναι γελοίοι στην καλύτερη των περιπτώσεων, μεταμόσχευση βοδινού εγκεφάλου τους έχουν κάνει, δεν υπάρχει περίπτωση . Θα μπορούσα να πω πολλά αλλά για να μην χάσω την ώρα μου θα εκτοξεύσω ένα βαρύ κατηγορώ σε όλους εμάς τους επαγγελματίες λογιστές . Είμαστε κλεισμένοι στα γραφεία μας και κοιτάμε την πάρτη μας και το μικρόκοσμό μας και αφήνουμε άσχετους με την ελληνική οικονομική πραγματικότητα να πειραματίζονται και να καταστρέφουν κάθε ζωντανό κύτταρο της ελληνικής οικονομίας έχει απομένει. Είμαστε άξιοι της κατάντιας μας.
image description gus | Φεβρουαρίου 25, 2013 12:39 π.μ. | Reply
Σωστά
image description Ενωση | Φεβρουαρίου 25, 2013 12:45 π.μ. | Reply
αυτες οι αποψεις ειναι για διαβουλευση.Τι αντικυτπο θα εχει.Οι ενωσεις λογιστων ας δωσουν τις θεσεις τους.
image description αγραμματος | Φεβρουαρίου 25, 2013 8:15 π.μ. | Reply
τι αλλο θα σκαρφιστει η χουνταρα ?
image description Elena | Φεβρουαρίου 25, 2013 8:02 π.μ. | Reply
"θα υπάρχει άμεση διασύνδεση της ταμειακής μηχανής με τον τραπεζικό λογαριασμό της επιχείρησης και την επόμενη ημέρα θα γίνεται η μεταφορά του ποσού που αντιστοιχεί στον ΦΠΑ και αφορά την κάθε απόδειξη."
Αυτό θα το εφαρμόσει και ο φούρνος-καφενείο-μπακάλικο στην κεντρική πλατεία του χ χωριού των 100 κατοίκων ? Να δω το ύφος του καφετζή όταν θα του το πουν μόνο. ! Τι άλλη σάχλα για κατανάλωση των μαζών στην τηλεόραση θα πούν για να δικαιολογήσουν τα λεφτά που παίρνουν ?
image description Trip_Accountant | Φεβρουαρίου 25, 2013 9:08 π.μ. | Reply
Και στα επι πιστώσει κύριε ;
image description Game over...... | Φεβρουαρίου 25, 2013 9:19 π.μ. | Reply
Καλά κρασιά τον Αυγουστο...... Πολυ αργά για ΟΛΑ...... Αντιο σας και γειά σας....
image description MENELAOSS | Φεβρουαρίου 25, 2013 9:13 π.μ. | Reply
ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΑΜΑ Η ΑΓΕΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ, ΓΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ....
ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ "ΧΑΡΑΤΣΙΑ", ΦΟΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΑΠΙ..
ΜΕ ΤΟ ΦΠΑ ΣΤΟ 23%, ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ 26% ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ 586 ΕΥΡΩ (ΟΣΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ), ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ!!
image description babist | Φεβρουαρίου 25, 2013 9:41 π.μ. | Reply
Κράτος - lotto. Θα έχει και TZAK-POT
image description Jim | Φεβρουαρίου 25, 2013 10:37 π.μ. | Reply
Τα SMS ποιος θα τα πληρωνει;;;;;;;;;;;;

Υ.Γ. για τα λοιπα no comment, αυτα ειναι μονο για τις τηλεορασεις, εχουμε φτασει δηλαδη στο επιπεδο που ΟΛΟΙ κοβουν ΟΛΕΣ τις αποδειξεις και το προβλημα ειναι πως θα εισπραχθει το φπα...
image description Φώτης | Φεβρουαρίου 25, 2013 10:40 π.μ. | Reply
Δεν φταίνε αυτοί, αλλά οι πολλές ενώσεις Λογιστών που δεν μπορούν να λειτουργήσουν σαν μια
και να τους δείξουν ότι η δύναμή μας είναι μεγαλύτερη και από των εφοριακών όταν κάνουν απεργία.
Σε λίγο δεν θα έχουμε χρόνο ούτε για ύπνο, όχι για να ζήσουμε σαν άνθρωποι.
image description LAMMERGEIER | Φεβρουαρίου 25, 2013 10:01 π.μ. | Reply
ΕΛΑ ΠΑΡΕ ΠΑΡΕ.....
ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΛΑΪΚΟ ....
3,80€ / sms MONO!!
ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ....
image description Ναι Σε Ολα | Φεβρουαρίου 25, 2013 11:56 π.μ. | Reply
Ποτε θα καταλαβετε οτι η οικονομια δεν είναι αριθμιτική?????? Αν του χρόνου κάνετε τον συντελεστή ΦΠΑ 46% και του εισοδήματος 52% δεν θα εισπραξετε τα διπλά......Δεν βρίσκεστε ακόμα στην δευτέρα δημοτικού, ξυπνάτε ρε[email protected]!! Και όταν δεν θα κόβω την απόδειξη ποιό ΦΠΑ θα εισπράτει αμέσως το υπουργείο??? Την προπέδια του μηδέν την ξέρετε ή δεν φτάσατε ακόμα???
image description gk123 | Φεβρουαρίου 25, 2013 12:35 μ.μ. | Reply
Aυτος που το σκαρφιστηκε αυτο δουλεψε ποτε σε λογιστηριο...η διοριστικε απο το δημοτικο κατευθειαν στο δημοσιο...αρε ελαδιτσα τι τραβας.
image description ΚΡΑΤΟΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ | Φεβρουαρίου 25, 2013 1:04 μ.μ. | Reply
ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΔΕΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ.Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ.ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΟΡΑΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ,ΤΑ ΤΕΛΗ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ,Η ΕΜΜΕΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ,ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ,ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΙΜΩΝ(ΠΧ.ΔΕΗ)....ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΛΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ,ΕΛΑΜΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΙΡΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.....ΣΚΟΠΙΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΕΙΣ,ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΤΟ ΙΧ,ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΛΙΓΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ......ΔΙΟΤΙ ΑΝ Ο ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ...ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΘΟ Ή ΑΠΑΖΗΜΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΕΕ...
image description ype | Φεβρουαρίου 25, 2013 1:03 μ.μ. | Reply
κι αν δεν έχεις κινητό;
image description ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ | Φεβρουαρίου 25, 2013 2:18 μ.μ. | Reply
ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ (ΜΙΣΘΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ , ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΚΛΠ), ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΞΟΔΑ (ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΝΩ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ, ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 50 ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΤΟ 1ο ΕΥΡΩ) ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, (ΔΗΛ. ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ONLINE ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ) ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΑΣ (ΕΙΤΕ ΑΓΟΡΑ ΕΙΤΕ ΠΩΛΗΣΗ), ΕΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΟΥΝ Α-Υ-Τ-Ο-Μ-Α-Τ-Α ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ, ΧΑΡΑΤΣΙΑ, ΚΛΠ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΕΙΑ, Ή ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΤΟΤΕ ΟΤΙ Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΒΑΣΙΚΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ) ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΑ ΤΟΣΑ ΜΥΡΙΑ ΑΔΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΥΤΑ Ο ΛΑΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΗΡΞΕ ΣΧΕΔΙΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ: ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ (ΟΙ ΠΑΓΚΟΜΙΟΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ), ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ "Ο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΘΕΙ Η ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΕΝ ΡΙΠΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΒΑΣΗ ΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ". ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΤΟ ΤΡΑΒΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΟΥΝ. ΚΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ - Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ - ΚΑΡΤΑΣ ΠΟΛΙΤΗ, ΟΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ (Η ΝΕΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ GPS) ΚΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΣΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΥΘΗΜΗΤΟΣ Ή ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΛΑΔΩΝΟΝΤΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ (ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΧΑΚΕΡΣ ΚΛΠ) ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΣΕ ΣΤΙΚΑΚΙΑ (ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΚΛΠ, ΚΛΠ) _______ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ - ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΠΡΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΤΕΙ , ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΧΙ ΕΝΩΠΕΙΟΝ ΤΩΝ ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΩΝ , ΑΛΛΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ....
image description hronisx | Φεβρουαρίου 25, 2013 3:39 μ.μ. | Reply
Θα στέλνουν ένα SMS με χρέωση γύρω στο 1,00€ με τον αριθμό της απόδειξης και θα μπαίνουν σε κλήρωση για την επιστροφή μέρους ή όλου του ποσού της συναλλαγής!!!!Αυτή είναι η Ελλάδα!!!Χώρα του τζόγου!!Να δειτε ότι εάν το εφαρμόσουν θα δώσουν και τα νούμερα των SMS σε γνωστή οικογένεια της Ελλάδος!!! Ελλαδάρα μου εσύ. Μου θυμίζει την αντικατάσταση του 184 του ΙΚΑ με 5ψήφια νούμερα..........
image description Your Name | Φεβρουαρίου 25, 2013 3:59 μ.μ. | Reply
ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΗΣΥΧΑ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ...........
image description ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ | Φεβρουαρίου 25, 2013 3:42 μ.μ. | Reply
Θα υπαρχει usb- στικακι με λιστα υποψηφιων θυματων... και οχι κλεπτοκρατων αλα Lagard ...... και θα αξιοποιηθει μεσω προανακριτικης ..
image description Your Name | Φεβρουαρίου 25, 2013 4:55 μ.μ. | Reply
ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΛΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΟΙ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ-ΦΩΣΤΙΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΛΕΜΕ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΕΠΙΧΕΙΜΑΤΙΑΣ-ΜΑΜΑΚΑΣ (ΜΙΚΡΟΜΕΣΣΑΙΟΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΣΩΜΑΤΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΔΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ. ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΨΕΓΑΔΙΑΣΤΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ "ΚΥΡΙΩΝ" ΣΤΟ ΥΠΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚ. ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ. "ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ" ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο "ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ" ΟΛΙ ΡΕΝ.
image description broster | Φεβρουαρίου 25, 2013 7:55 μ.μ. | Reply
Το μόνο θετικό είναι ότι ο κ.Θεοχάρης έχει ενστάσεις με το φόβο ότι θα γίνει πολύ μπιγ μπραδερ κατασταση .......
image description JIMARAS69 | Φεβρουαρίου 26, 2013 10:38 π.μ. | Reply
O Θεοχάρης εχθές έστηλε φαξ στις εφορίες για Συστράτευση των Εφοριακών !!!!!!!
χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα τι ΜΑΛ_ΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ !!!!!!!!!
κανένας δεν κάνει το σωστό στο Υπουργείο , απλά κάνουν το σωστό για το Σύστημα.
image description compexpert | Φεβρουαρίου 26, 2013 10:48 π.μ. | Reply
Απο ότι θυμάμαι ΦΠΑ σημαίνει Φόρος Προστιθέμενης Αξίας. Σε πιο απλά ελληνικά σημαίνει Φόρος επι της διαφοράς εκροών (εσόδων) και εισροών (εξόδων). Οταν η επιχείρηση έχει πληρώσει τον προμηθευτή (άρα και τον ΦΠΑ), πώς καλείται να πληρώσει και ολόκληρο τον ΦΠΑ των εσόδων του; Και στη συνέχεια οι επιχειρήσεις θα ζητάνε επιστροφή ΦΠΑ και θα περιμένουν μήνες ή και χρόνια για να τον εισπράξουν;Ακόμη μια φορά ζητάνε χρηματοδότηση απο τις επιχειρήσεις αυτοί που έχουν κάνει καραμέλα τις λέξεις ανάπτυξη και ρευστότητα. Και ακόμη μια φορά εξαγγέλουν μέτρα σπασμωδικά, χωρίς μελέτη των επιπτώσεων και χωρίς να έχουν επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί στην πραγματική οικονομία. Οι άνθρωποι είναι εκτός πραγματικότητας.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο