Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Βρούτσης: «Αύριο υπογράφω το επίδομα ανεργίας για ελεύθερους επαγγελματίες»

 Βρούτσης: «Αύριο υπογράφω το επίδομα ανεργίας για ελεύθερους επαγγελματίες»

Ο Γιάννης Βρούτσης αποκάλυψε ότι θα υπογράψει υπουργική απόφαση για χορήγηση επιδόματος ανεργίας στους ελεύθερους επαγγελματίες.
Βρούτσης: «Αύριο υπογράφω το επίδομα ανεργίας για ελεύθερους επαγγελματίες»

«Ανάσα» για τους άνεργους ελεύθερους επαγγελματίες ετοιμάζεται να δώσει η κυβέρνηση, όπως αποκάλυψε ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης: Μιλώντας στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή το πρωί υπογράμμισε ότι έχει δεσμευτεί για τη χορήγηση του επιδόματος. «Αύριο υπογράφω την υπουργική απόφαση», τόνισε.

Εκτός από τη χορήγηση επιδόματος ανεργίας στους ελεύθερους επαγγελματίες ο υπουργός Εργασίας επανέλαβε ότι δεν πρόκειται να πέσει ο κατώτατος μισθός. «Δεν έχει τεθεί ποτέ αυτό το θέμα» είπε ο Βρούτσης, ο οποίος ωστόσο προσέθεσε ότι το ζήτημα «θα επανεξεταστεί το 2014»...

Πηγή Τα Νέα
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Nicolas | Φεβρουαρίου 22, 2013 8:46 μ.μ. | Reply
Σαββάτο θα την υπογράψεις? Ακούραστοι οι νέοι πολιτικοί.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο