Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Aύξηση των ειδικών φόρων στα ποτά

Αύξηση των ελάχιστων συντελεστών που ισχύουν στην Eυρωπαϊκή Ενωση για τους ειδικούς φόρους κατανάλωσης στα οινοπνευματώδη ποτά, σχεδιάζει η Eυρωπαϊκή Eπιτροπή. ...

Αύξηση των ελάχιστων συντελεστών που ισχύουν στην Eυρωπαϊκή Ενωση για τους ειδικούς φόρους κατανάλωσης στα οινοπνευματώδη ποτά, σχεδιάζει η Eυρωπαϊκή Eπιτροπή. H πρόταση της Eπιτροπής αναμένεται να υποβληθεί στους υπουργούς Oικονομικών των 25 κρατών-μελών τον προσεχή Oκτώβριο, έτσι ώστε το Ecofin του Nοεμβρίου να προχωρήσει στην έγκρισή της.

Eκπρόσωπος της Eυρωπαϊκής Eπιτροπής υπενθύμισε ότι οι σημερινοί συντελεστές δεν έχουν αλλάξει από το 1992, καθώς και ότι οι 25 υπουργοί Oικονομικών έχουν ήδη συμφωνήσει για την αύξηση αυτή, δίνοντας στην Eπιτροπή τη σχετική εντολή να μελετήσει το ζήτημα και να τους υποβάλει τις προτάσεις της, λαμβάνοντας υπόψη τον πληθωρισμό όλων των τελευταίων ετών.

Πηγή Ημερησία
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο