Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Αντίθεση του Οικονομικού επιμελητηρίου σχετικά με το Ασφαλιστικό Πιστοποιητικό.

Θεσμοθετείται το «Ασφαλιστικό Πιστοποιητικό»

Με αφορμή το σχέδιο νόμου του Υπουργού Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο για διαβούλευση σχετικά με τη νομοθέτηση «Ασφαλιστικού Πιστοποιητικού», το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (Ο.Ε.Ε.) εκφράζει την αντίθεσή του για τον τρόπο που θεσμοθετείται το «Ασφαλιστικό Πιστοποιητικό» το οποίο οδηγεί στοχευμένα σε ικανοποίηση συγκεκριμένων συμφερόντων, ολιγομελών επαγγελματικών και επιχειρηματικών ομάδων.

Ο Πρόεδρος του Ο.Ε.Ε κ. Γιώργος Κυδωνάκης προκειμένου να ενημερωθεί η Κεντρική Διοίκηση του Επιμελητηρίου επικοινώνησε και ζήτησε συναντήσεις με:

-το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας ήδη συμφωνήθηκε συνάντηση με το Γενικό Γραμματέα τη Δευτέρα 25/2/2013.
-το Διοικητή του ΙΚΑ που είναι ο επικεφαλής του μεγαλύτερου ασφαλιστικού φορέα της χώρας.
-τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Εργαζομένων στο ΙΚΑ (ΠΟΣΕ-ΙΚΑ), για να ενημερωθεί το Ο.Ε.Ε. για τις θέσεις των εργαζομένων στο ΙΚΑ και
-τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γιάννη Βρούτση
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο