Ειδήσεις Τεχνολογία

Η Apple κατοχυρώνει πατέντα για το iWatch

Το τελευταίο διάστημα, έχουμε δει πολλές φήμες που αφορούν στην κυκλοφορία ενός έξυπνου ρολογιού από την Apple. Πλέον, η αίτηση για κατοχύρωση πατέντας από τη γνωστή εταιρία, μας αποκαλύπτει μία συσκευή που ίσως αναπαριστά αυτό που θα μας παρουσιάσει σαν iWatch.

Η έκθεση που περιγράφεται στην αίτηση, κάνει λόγο για μία συσκευή βίντεο που θα μπορεί να “φορεθεί” γύρω από κάποιο “εξάρτημα” και θα αποτελείται από μία εύκαμπτη οθόνη. Η εικόνα που έχει κυκλοφορήσει υποδεικνύει πως το καλύτερο τέτοιο “εξάρτημα” είναι ο καρπός του χεριού, με τη συσκευή να ταξινομείται στα αξεσουάρ που θα μπορούν να συγχρονιστούν με άλλες φορητές ηλεκτρονικές συσκευές.

Μάλιστα, θα υπάρχει μία αμφίδρομη σχέση μεταξύ της συγκεκριμένης συσκευής και του iPhone, για παράδειγμα, με την τη νέα συσκευή να μπορεί να λάβει ειδοποιήσεις από το κινητό του χρήστη αλλά και να τις μεταδώσει σε αυτόν.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι πρόκειται για ένα περιφερειακό gadget για το smartphone σας, που απλά θα σας δίνει τη δυνατότητα να εκτελέσετε πολλές λειτουργίες χωρίς να χρειαστεί να βγάλετε το κινητό από την τσέπη σας.

Η Apple πάντως δείχνει ξεκάθαρα την θέληση της να συνεχίσει την έρευνα της για συσκευές που θα εκμεταλλευτούν την περιοχή του καρπού, με τη συγκεκριμένη πατέντα να ακολουθεί την κυκλοφορία του ειδικού μπρασελέ για την έκτη γενιά του iPod nano το 2011.
Πηγή News.gr
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο