Ειδήσεις Τεχνολογία

Νέες αποκαλύψεις από την Google για το Project Glass

Νέες αποκαλύψεις από την Google για το Project Glass

Εντυπωσιακό βίντεο της εταιρίας για την νέα τεχνολογία


Η Google κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο για το Project Glass που ετοιμάζει εδώ και καιρό, δείχνοντας μας πως θα είναι το περιβάλλον και ποιες λειτουργίες θα μπορεί να εκτελέσει.

Η εταιρία ελπίζει πως θα καταφέρει σύντομα να κυκλοφορήσει τη νέα συσκευή Augmented Reality (επαυξημένης πραγματικότητας), που σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τη σημερινή τεχνολογία.

Όπως έχει αναφερθεί αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα, πρόκειται για ειδικά γυαλιά μέσα από τα οποία ο χρήστης μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο, να κάνει αναζητήσεις στη μηχανή της Google, να δώσει φωνητικές εντολές, να μεταφράσει κάτι σε ξένη γλώσσα, να πραγματοποιεί κλήσεις και πολλά άλλα.

Μάλιστα στο βίντεο της εταιρίας φαίνεται ξεκάθαρα και ο τρόπος με τον οποίο η εταιρία θέλει να κάνει πράξη αυτό το σχέδιο. Φυσικά η κυκλοφορία του Project Glass δεν αναμένεται πριν το 2014.

Όμως η Google φροντίζει να μας ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα για την εξέλιξη του, καθώς και την περιστασιακή κυκλοφορία μερικών μονάδων σε συγκεκριμένα άτομα (συνήθως προγραμματιστές) στην τιμή των 1.500 δολαρίων.
Πηγή News.gr


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο