Αποτελέσματα live αναζήτησης

Νέες αποκαλύψεις από την Google για το Project Glass

22 Φεβρουάριου 2013 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
Νέες αποκαλύψεις από την Google για το Project Glass

Εντυπωσιακό βίντεο της εταιρίας για την νέα τεχνολογία


Η Google κυκλοφόρησε ένα νέο βίντεο για το Project Glass που ετοιμάζει εδώ και καιρό, δείχνοντας μας πως θα είναι το περιβάλλον και ποιες λειτουργίες θα μπορεί να εκτελέσει.

Η εταιρία ελπίζει πως θα καταφέρει σύντομα να κυκλοφορήσει τη νέα συσκευή Augmented Reality (επαυξημένης πραγματικότητας), που σκοπεύει να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε τη σημερινή τεχνολογία.

Όπως έχει αναφερθεί αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα, πρόκειται για ειδικά γυαλιά μέσα από τα οποία ο χρήστης μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο, να κάνει αναζητήσεις στη μηχανή της Google, να δώσει φωνητικές εντολές, να μεταφράσει κάτι σε ξένη γλώσσα, να πραγματοποιεί κλήσεις και πολλά άλλα.

Μάλιστα στο βίντεο της εταιρίας φαίνεται ξεκάθαρα και ο τρόπος με τον οποίο η εταιρία θέλει να κάνει πράξη αυτό το σχέδιο. Φυσικά η κυκλοφορία του Project Glass δεν αναμένεται πριν το 2014.

Όμως η Google φροντίζει να μας ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα για την εξέλιξη του, καθώς και την περιστασιακή κυκλοφορία μερικών μονάδων σε συγκεκριμένα άτομα (συνήθως προγραμματιστές) στην τιμή των 1.500 δολαρίων.
Πηγή News.gr





Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης