Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Σχέδιο νόμου για Έρευνα και Τεχνολογία

Τις προτάσεις για το νέο σχέδιο νόμου Έρευνας και Τεχνολογίας ανακοινώνει το μεσημέρι η αρμόδια Διϋπουργική Επιτροπή, παρουσία των υπουργών Παιδείας κυρίας Μ. Γιαννάκου και Ανάπτυξης...

Τις προτάσεις για το νέο σχέδιο νόμου Έρευνας και Τεχνολογίας ανακοινώνει το μεσημέρι η αρμόδια Διϋπουργική Επιτροπή, παρουσία των υπουργών Παιδείας κυρίας Μ. Γιαννάκου και Ανάπτυξης κ. Δ. Σιούφα, του υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Γιάννη Παπαθανασίου, του γγ Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Ιωάννη Τσουκαλά, του γγ του υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα Καραμάνου και του προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΣΕΤ) κ. Δημήτρη Νανόπουλου.


Οι προτάσεις θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση με τα κόμματα, τους επιστημονικούς και ερευνητικούς φορείς, τους εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου και των παραγωγικών κλάδων της οικονομίας προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις τους και να υποβάλουν τις τυχόν νέες προτάσεις και τις παρατηρήσεις τους.
Πηγή Κέρδος
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΚΤΕΝΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΛΠ ΑΝΤΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟΥ
  • ΕΦΚΑ
Up
Close
Close
Κλείσιμο