Αποτελέσματα live αναζήτησης

Χ.Θεοχάρης: Όλοι θα κρίνονται βάσει των στόχων

16 Φεβρουάριου 2013 Σχόλια
  • Εκτιμώμενος χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτά
Όλοι θα κρίνονται βάσει των στόχων, δήλωσε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, με συνέντευξή του στο Ρόιτερς.

«Πρέπει να οργανώσουμε τις υπηρεσίες καλύτερα και να μειώσουμε τις διαδικασίες ρουτίνας», δήλωσε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης στο πρακτορείο Ρόιτερς, το οποίο αναφέρεται, με δημοσίευμά του, στις αρμοδιότητες τις οποίες θα έχει ο κ. Θεοχάρης με βάση το μνημόνιο που υπέγραψε η Ελλάδα με την Ευρωζώνη και το ΔΝΤ.

«Ο προϋπολογισμός και το πρόγραμμα σταθεροποίησης της οικονομίας θέτουν σαφείς στόχους. Όλοι θα μετρούνται με βάση αυτούς, κάθε τρίμηνο», δήλωσε ο γενικός γραμματέας, αναφερόμενος στη νέα δομή του φοροελεγκτικού και φοροεισπρακτικού μηχανισμού. «Δεν είμαι ο τύπος του ανθρώπου που θα κλειστεί στον «πύργο» του και δεν θα μιλά σε κανένα», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Το Ρόιτερς αναφέρει ότι ο κ. Θεοχάρης εισήγαγε στο πρόσφατο παρελθόν, από τη θέση του γενικού γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων, καινοτομίες, όπως την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας μέσω του διαδικτύου. Προσθέτει ότι είναι ενθουσιώδης χρήστης του Τουίτερ, στο οποίο ο ίδιος περιέγραψε τον εαυτό του ως προσηλωμένο στην πληροφορική.

Πηγή: ΑΜΠΕ
 



Δημιουργία νέας κατηγορίας

Κατηγορίες προσωπικής βιβλίοθήκης