Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Χ.Θεοχάρης: Όλοι θα κρίνονται βάσει των στόχων

Όλοι θα κρίνονται βάσει των στόχων, δήλωσε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης, με συνέντευξή του στο Ρόιτερς.

«Πρέπει να οργανώσουμε τις υπηρεσίες καλύτερα και να μειώσουμε τις διαδικασίες ρουτίνας», δήλωσε ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης στο πρακτορείο Ρόιτερς, το οποίο αναφέρεται, με δημοσίευμά του, στις αρμοδιότητες τις οποίες θα έχει ο κ. Θεοχάρης με βάση το μνημόνιο που υπέγραψε η Ελλάδα με την Ευρωζώνη και το ΔΝΤ.

«Ο προϋπολογισμός και το πρόγραμμα σταθεροποίησης της οικονομίας θέτουν σαφείς στόχους. Όλοι θα μετρούνται με βάση αυτούς, κάθε τρίμηνο», δήλωσε ο γενικός γραμματέας, αναφερόμενος στη νέα δομή του φοροελεγκτικού και φοροεισπρακτικού μηχανισμού. «Δεν είμαι ο τύπος του ανθρώπου που θα κλειστεί στον «πύργο» του και δεν θα μιλά σε κανένα», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του.

Το Ρόιτερς αναφέρει ότι ο κ. Θεοχάρης εισήγαγε στο πρόσφατο παρελθόν, από τη θέση του γενικού γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων, καινοτομίες, όπως την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας μέσω του διαδικτύου. Προσθέτει ότι είναι ενθουσιώδης χρήστης του Τουίτερ, στο οποίο ο ίδιος περιέγραψε τον εαυτό του ως προσηλωμένο στην πληροφορική.

Πηγή: ΑΜΠΕ
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description mk83 | Φεβρουαρίου 16, 2013 8:38 π.μ. | Reply
Να ρωτήσω κάτι, γιατί μάλλον τό χω χάσει ...
Αυτός ΔΕΝ παραιτήθηκε ???
Δεν μπορεί, κάτι μου διαφεύγει, κάτι, αλλά τι
image description billzach29 | Φεβρουαρίου 16, 2013 8:03 π.μ. | Reply
Καλημέρα!!! Παραιτήθηκε από τη θέση του Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων αλλά τον είχαν βάλει πρώτα στη θέση του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων!
image description Dum spiro spero | Φεβρουαρίου 17, 2013 11:56 μ.μ. | Reply
Είναι από τους λίγους ανθρώπους της διοίκησης που έκανε έργο, μην βιαστείτε να τον θάψετε, δεν μπορεί πάντα σε αυτή τη χώρα τα χλωρά να καίγονται μαζί με τα ξερά.
Ο καθένας πρέπει να κρίνεται από το τι κάνει και όχι από το τι λέει......
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο