Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ.: Κάλεσμα συμμετοχής στη γενική απεργία της ΑΔΕΔΥ στις 20/02

ΠΟΕ - ΔΟΥ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
OMHPOY 18 - 106 72 AΘHNA - THΛ.: 210-36.22.707 • FAX: 210-36.38.782 • www.poedoy.gr • email:[email protected]

Αθήνα 15-2-2013

KΑΛΕΣΜΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σας καλούμε σε καθολική και μαζική συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση της ΑΔΕΔΥ και την κεντρική κοινή απεργιακή συγκέντρωση ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ στο Πεδίο του Άρεως (και όπου αλλού γίνουν συγκεντρώσεις ανά την επικράτεια) την ίδια μέρα στις 11:00 π.μ., ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΚΑΤΑ:

Της σκληρής και αδιέξοδης κυβερνητικής πολιτικής της ύφεσης, της λιτότητας, της ανεργίας, των απολύσεων και των διαθεσιμοτήτων, της διαρκούς συρρίκνωσης του Δημόσιου Τομέα και της υπονόμευσης του κράτους πρόνοιας, που υλοποιούνται με την εφαρμογή ενός εξοντωτικού μνημονίου, που ακόμα και οι ίδιοι οι εμπνευστές το ομολογούν τώρα ότι ήταν λάθος!

Κατά του αυταρχισμού και της πολιτικής καταστολής, ακόμα και των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων και των μεθόδων των συκοφαντικών, διασπαστικών και υπονομευτικών επιθέσεων κατά των συνδικαλιστών, της συλλογικής δράσης της ακύρωσης των κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Παρά τις όποιες προσωπικές αναστολές και επιφυλάξεις υπάρχουν (σχετικά με την κατά καιρούς δράση της ΑΔΕΔΥ), η σημερινή σκληρή συγκυρία επιβάλλει ως μονόδρομο τους κοινούς μας αγώνες με όλους του Δ.Υ., για να ανατρέψουμε αυτή την απάνθρωπη και αδιέξοψη νεοφιλελεύθερη μνημονιακή πολιτική και να σταματήσουμε:

Την πολιτική των απολύσεων και των διαθεσιμοτήτων στον δημόσιο τομέα.
Την συνεχή υπονόμευση και απαξίωση των Δημοσίων Υπηρεσιών και των Κοινωνικών Αγαθών.
Την σχεδιαζόμενη δραματική μείωση των συντάξεων, την «εξαέρωση» των επικουρικών συντάξεων & του εφάπαξ των Δ.Υ.
Την συνεχιζόμενη (πέραν των μέχρι σήμερα περικοπών 50%) αφαίμαξη των εισοδημάτων μας εξ’αιτίας των νέων φορολογικών επιδρομών, που καθιστούν αδύνατη μια στοιχειώδη αξιοπρεπή διαβίωση.

Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ & ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ:

Ο μόνος, αξιόπιστος και αποτελεσματικός τρόπος αντίδρασής μας

Η μόνη ισχυρή δύναμη ανατροπής αυτής της πολιτικής

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013

ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ

ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΠΑΜΠΗΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΡΕΒΕΚΑ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΟΥ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description DC997913033 | Φεβρουαρίου 16, 2013 7:10 μ.μ. | Reply
Γράψτε το σχόλιό σας εδώ.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο