Ειδήσεις Ανακοινώσεις Οικονομικού Επιμελητηρίου
Αλλες ειδήσεις

Σχετικά θέματα

Επιμορφωτικός προγραμματισμός Ο.Ε.Ε. έτους 2013

Σύμφωνα με απόφαση της Κεντρικής Διοίκησης, το Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας θα πραγματοποιήσει εντός του 2013 έναν κύκλο εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε επίκαιρα και υψηλού ενδιαφέροντος αντικείμενα, που απευθύνονται στα Μέλη του και τους Λογιστές Φοροτεχνικούς.

Τα προγραμματισμένα προς υλοποίηση επιμορφωτικά αντικείμενα στην Αθήνα αλλά και τα Περιφερειακά Τμήματα του Ο.Ε.Ε. φαίνονται στον αναλυτικό πίνακα (Βλέπε συνημμένο αρχείο).

Η Κεντρική Διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου στην κατεύθυνση της ανταποδοτικότητας προς τα μέλη του και τους Λογιστές Φοροτεχνικούς εμπλούτισε τη θεματολογία με νέα αντικείμενα και διεύρυνε τη διάρκεια των προγραμματισμένων σεμιναρίων, όπου ήταν απαραίτητο.

Για πληροφορίες σχετικά με τον χρόνο και τον τόπο πραγματοποίησης των σεμιναρίων, την υποβολή αιτήσεων κλπ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται αναλόγως, είτε στη Διεύθυνση Μελετών και Δραστηριοτήτων του Ο.Ε.Ε., τηλ. 2105203922-2105202261, είτε στα αρμόδια Περιφερειακά Τμήματα.

Αναλυτικές πληροφορίες ανά σεμινάριο θα ανακοινώνονται στο site με την εξέλιξη του επιμορφωτικού προγράμματος.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο