Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Μέχρι 31 Ιουλίου η υποβολή του Ε7

Με απόφαση του Υφυπουργού οικονομικών κ. Αντ. Μπέζα. Παρατείνεται η προθεσμία που έληξε στις 30 Ιουνίου για την υποβολή της οριστικής δήλωσης φόρου Μισθωτών υπηρεσιών, για ορισμένες κατηγορίες επιτηδευματιών.

Οπως είχαμε αναφέρει από την περασμένη  εβδομάδα , ο υφυπουργός οικονομικών με την ΠΟΛ.1091/30.06.2006 , έδωσε παράταση στην υποβολή της οριστικής δήλωσης φόρου Μισθωτών υπηρεσιών εώς την 31η Ιουλίου 2006, έτσι ώστε να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν ειδικές περιπτώσεις υπόχρεων (Υπάλληλοι χωρίς ΑΦΜ , εταιρίες που έχουν κάνει διακοπή εντός του έτους 2005 και δεν έχουν κωδικό πρόσβασης στο Τaxis, κλπ). (Για τις Δημόσιες Eπιχειρήσεις η προθεσμία παρατάθηκε μέχρι 29 Σεπτεμβρίου)

Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

    Up
    Close
    Close
    Κλείσιμο