Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Π.Ο.Ε.-Δ.Ο.Υ. σχετικά με το έλλειμμα του ταμείου του Συλλόγου Εφοριακών

Στον εισαγγελέα προσέφυγε το Δ.Σ. του Συλλόγου εργαζομένων του Νομού Αττικής και Κυκλάδων, μετά τον έκτακτο έλεγχο στο ταμείο του Συλλόγου που ανέδειξε χρηματικό έλλειμμα.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΟΕ ΔΟΥ


Αθήνα 13.2.2013

Ο Σύλλογος Εφοριακών Αττικής και Κυκλάδων, γνωστοποίησε στις αρμόδιες Δικαστικές αρχές,  το έλλειμμα που διαπιστώθηκε στο ταμείο του, όπως αυτό φαίνεται από τα έγγραφα κίνησης των λογαριασμών, που μας χορήγησε η αρμόδια τράπεζα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίαση, αποφάσισε τον έλεγχο όλης της υπόθεσης από την αρμόδια  Εξελεγκτική Επιτροπή και τον καταλογισμό ευθυνών , (μετά το πέρας του ελέγχου ) εκεί όπου υπάρχουν.

Είμαστε αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο, σε οποιαδήποτε κατεύθυνση, για να χυθεί άπλετο φως.  Δεν θα αφήσουμε ατομικές επιλογές, να συκοφαντήσουν και να υπονομεύσουν τον αγώνα μας και τις ευθύνες μας απέναντι στους συναδέλφους που εκπροσωπούμε.Για το Δ.Σ.
          Ο Πρόεδρος                                   Ο Γεν. Γραμματέας


ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΟΓΑΜΒΡΟΣ                    ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΠΑΣ
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο