Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Ο.Α.Ε.Δ. - Ανακοίνωση προς δικαιούχους προγραμμάτων ΛΑΕΚ 0,45% & εισηγητές προγραμμάτων ΛΑΕΚ

Σας γνωρίζουμε ότι άρχισε η λειτουργία του αναβαθμισμένου Πληροφοριακού συστήματος διαχείρισης Προγραμμάτων ΛΑΕΚ.

Η πρόσβαση στο νέο Πληροφοριακό σύστημα ΛΑΕΚ θα γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής τοποθεσίας http://laek.oaed.gr ή μέσω της κεντρικής σελίδας του ιστότοπου του ΟΑΕΔ .

Όλοι οι εμπλεκόμενοι με την υλοποίηση των προγραμμάτων (επιχειρήσεις – εισηγητές) για την πρόσβασή τους θα λάβουν νέο κωδικό χρήστη (username) και κωδικό εισόδου (password) στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που είχαν δηλωθεί στο παλαιό σύστημα.
Σε περίπτωση που δεν ληφθούν οι παραπάνω κωδικοί, σημαίνει ότι δεν λαμβάνονται e-mail στην τηρούμενη ηλεκτρονική διεύθυνση του συστήματος.

Για την αποκατάσταση της επικοινωνίας, θα πρέπει, με ευθύνη της επιχείρησης ή του εισηγητή, να σταλεί μέσω e-mail σχετικό έγγραφο αρμοδίως υπογεγραμμένο στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [email protected] και [email protected] , στο οποίο να μας δηλώνεται η  επιθυμητή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας όπου θα σας σταλούν σε εύλογο χρονικό διάστημα οι ως άνω κωδικοί.

Για την επίλυση τυχόν προβλημάτων στη λειτουργία του συστήματος παρακαλώ να μας ενημερώσετε στις παραπάνω ηλεκτρονικές διευθύνσεις.


Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο