Ειδήσεις Εργατικά Ασφαλιστικά

Γ.Σ.Ε.Ε. - 4 εκ. Έλληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας

Δελτίο Τύπου - Προκλητικές και απαράδεκτες κυβερνητικές τοποθετήσεις για τους μισθούς

H κυβέρνηση συνεχίζει να προκαλεί μετρώντας αντιδράσεις με την εύκολη για αυτήν όπως αποδεικνύεται τακτική της διάψευσης.

Μπορεί η κυβέρνηση να διαψεύδει συνεχώς τον εαυτό της δε μπορεί να παίζει όμως με τον πόνο, την αγωνία και την εξαθλίωση εκατομμυρίων Ελλήνων.

Η ΓΣΕΕ διαμηνύει προς πάσα κατεύθυνση ότι όχι μόνο είναι απαράδεκτη και καταδικαστέα η αυθαίρετη και μονομερής μείωση μισθών και ότι δεν πρόκειται να δεχθεί καμιά περαιτέρω μείωση του κατώτατου μισθού, αλλά διεκδικεί την επαναφορά του στα προ του μνημονίου επίπεδα.

Καλό θα ήταν αντί της προσήλωσή τους στους μισθούς των εργαζομένων, να επικεντρώνονταν στις υπόλοιπες σοβαρές αιτίες που διαμορφώνουν πραγματικά την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας.

Ακόμη και η υπόνοια μιας τέτοιας πρόθεσης θα επιφέρει την κοινωνική έκρηξη, διάλυση της κοινωνίας και της οικονομίας.

Τέτοιες τοποθετήσεις όπως του κυρίου Μέργου φανερώνουν ότι ορισμένοι ζουν εκτός τόπου και χρόνου.

Δε γνωρίζουν ότι περίπου 4εκ Έλληνες ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, δε γνωρίζουν ότι η ανεργία έχει πάρει εφιαλτικές διαστάσεις, αγνοούν την κατακόρυφη αύξηση της μαύρης και ανασφάλιστης εργασίας, δε βλέπουν ή δε θέλουν να δουν τα δραματικά προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας.

Η απάντησή μας θα δοθεί με τη μαζική συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία στις 20 Φεβρουαρίου και με τη συνέχιση του αγώνα όσο συνεχίζονται τέτοιου είδους πολιτικές.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description ΓΙΑΝΝΗΣ Μ. | Φεβρουαρίου 13, 2013 7:11 μ.μ. | Reply
Καλό είναι να μας ενημερώσει η ΓΣΕΕ και πόσο πουλημένοι είναι οι ίδιοι, γιατί έχουμε χάσει το λογαριασμό με τόσους προδότες που μαζεύτηκαν.
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο