Ειδήσεις Ανακοινώσεις Συλλόγων

Ε.Λ.Φ.Ε.Ε Ρόδου - Διεξαγωγή επίκαιρου φορολογικού σεμιναρίουΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αρ. πρωτ: 8/13-02-2013

Ρόδος

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ – ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

Η Ένωση Λογιστών-Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών Ρόδου, (ΕΛΦΕΕ), με την υποστήριξη της εταιρείας PROSVASIS, διοργανώνεται επίκαιρο φορολογικό σεμινάριο το Σάββατο στις 16/02/2013 και ώρα 09.00 πμ έως 15.00 μμ, στην συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου ALDEMAR PARADISE MARE, στη λεωφόρο Καλλιθέας, με αντικείμενο : ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ.

Τα θέματα που θα αναλυθούν θα είναι:

-Οι αλλαγές του νέου φορολογικού νόμου 4110/2013 γενικά και οι διατάξεις που αφορούν κατοίκους εξωτερικού ειδικότερα.
-τι ισχύει και τι έχει αλλάξει για τους Κατοίκους εξωτερικού με περιουσίες και εισοδήματα στην Ελλάδα.
-τι ισχύει και τι έχει αλλάξει για τους Κατοίκους Ελλάδος με περιουσίες και εισοδήματα στο Εξωτερικό.
-Οι Αλλαγές και η Φορολόγηση της Φορολογικής Κατοικίας και της Συνήθους Διαμονής μετά τις τελευταίες Ρυθμίσεις του Υπουργείου Οικονομικών.
-Τα Εμβάσματα στο εξωτερικό και τρόποι δικαιολόγησης τους.
-Ποιό είναι το πρόβλημα που έχει προκύψει σήμερα, γιατί η Ελληνική Πολιτεία επέβαλε και επιμένει σε λάθος διαδικασίες, και πώς πρέπει να βγούμε από το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί για τους κατοίκους εξωτερικού και τους ομογενείς εν όψει και της υποβολής των νέων φορολογικών δηλώσεων, από 1/2/2013.

Εισηγητής θα είναι ο Κος Σειμένης Ορέστης, Οικονομολόγος – Φοροτεχνικός, συγγραφέας και διδάσκων στο Μεταπτυχιακό Τμήμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η είσοδος θα είναι δωρεάν για τα όλα τα εγγεγραμμένα μέλη της ΕΛΦΕΕ Ρόδου.

Για αιτήσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΦΕΕ ΡΟΔΟΥ στο: www.lsr.grΟ Πρόεδρος του ΔΣ
Ηρακλείδης Ιωάννης

Ο Γ. Γραμματέας
Παπαδημητρίου Παναγιώτης
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο