Ειδήσεις Ανακοινώσεις ΥΠ.ΟΙΚ. - ΙΚΑ - ΟΑΕΔ

Μετάπτωση-διακοπή λειτουργίας παλιού ιστοχώρου Γ.Γ.Π.Σ.

TaxisNet

Λόγω της έναρξης της διαδικασίας μετάβασης του ιστοχώρου μας στο νέο περιβάλλον, ενδέχεται να αντιμετωπιστούν προβλήματα στο περιεχόμενο και στην πλοήγηση του site για τις επόμενες 24-48 ώρες. Οι ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΓΓΠΣ συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά και απρόσκοπτα.
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description gkazan | Φεβρουαρίου 12, 2013 3:45 μ.μ. | Reply
Άλλαξαν απλά την αρχική σελίδα... άντε βαριά βαριά και την επόμενη... Ε και;;;; Αυτές είναι οι "αναβαθμίσεις" που έκαναν 2 χρόνια τώρα (και μας ταλαιπωρούσαν); Και πόσο πήγε το μαλλί; Μια μπούρδα και μισή... Σιγά την ενσωμάτωση των λειτουργιών των ΔΟΥ στο διαδίκτυο. Είμαστε πλέον 12 και πλέον χρόνια μετά την καθιέρωση των ηλεκτρονικών πράξεων μέσω ΓΓΠΣ και ακόμη στην εφορία ξημεροβραδιάζουμε για να εξυπηρετηθούμε... Αισίως και για φορολογικές ενημερότητες... ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.
image description gkazan | Φεβρουαρίου 12, 2013 3:29 μ.μ. | Reply
Α στο διάολο με τα λάθη μου: "ξημεροβραδιαζόμαστε", διαγράψτε το επιπλέον "πλέον".
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο