Ειδήσεις Οικονομικές Ειδήσεις

Στο Διαδίκτυο το επικαιροποιημένο μνημόνιο από το υπουργείο Οικονομικών

Τα κείμενα του Μνημονίου μεταφρασμένα στα ελληνικά ανάρτησε το υπουργείο Οικονομικών στην ιστοσελίδα του. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα για τα επιπλέον μέτρα που θα πρέπει να ληφθούν την περίοδο 2015-2016 (2-4 δισ ευρώ), το πρόγραμμα αποχωρήσεων από το Δημόσιο, την πλήρη απελευθέρωση όλων των αγορών και των επαγγελμάτων, τις αποκρατικοποιήσεις και τα δημοσιονομικά μέτρα που έχουν αποφασιστεί και έχουν ήδη θεσμοθετηθεί.

Πρόκειται για τα κείμενα που υπέγραψε ο πρωθυπουργός, ο υπουργός Οικονομικών και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, τον περασμένο Δεκέμβριο, ώστε να εκταμιευθεί η δόση. Μάλιστα, στα κείμενα αυτά περιγράφονται και οι προαπαιτούμενες δράσεις για την εκταμίευση των δόσεων.
 
Τα σχόλια και οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τον κόμβο και εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.
Θα παρακαλούσαμε πολύ να διατηρήσετε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Αποφύγετε χαρακτηρισμούς απέναντι σε άλλους σχολιαστές και προσπαθήστε οι συζητήσεις να γίνονται σε ευπρεπή πλαίσια.

Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο παρών ιστοχώρος και όλα τα κείμενα και δεδομένα που εμπεριέχονται σε αυτόν αποτελούν αντικείμενο ειδικής επεξεργασίας και πνευματικής δημιουργίας και προστατεύονται από την νομοθεσία περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Συγγενικών Δικαιωμάτων και δη από τους νόμους 2121/1993, 2557/1997, 2819/2000, τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης (ν. 100/1975), τη Διεθνή Σύμβαση της Ρώμης (ν. 2054/1992) και τις Οδηγίες 91/100/ΕΟΚ, 92/100/ΕΟΚ, 93/83/ΕΟΚ, 93/98/ΕΟΚ ΚΑΙ 96/9/ΕΟΚ. Η ιδιοκτησία επ’ αυτών αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της.
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ : Η αναδημοσίευση και η με οποιονδήποτε τρόπο αναπαραγωγή, εξ’ ολοκλήρου, τμηματικά ή περιληπτικά, των οιωνδήποτε κειμένων ή δεδομένων περιλαμβάνονται στον παρόντα ιστοχώρο, χωρίς την έγγραφη άδεια της δικαιούχου εταιρείας.
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ: H αναδημοσίευση μόνο των ελεύθερων ειδήσεων του κόμβου και όχι αυτών που η πρόσβαση επιτρέπεται αποκλειστικά στους συνδρομητές του (ένδειξη: αρθρο μόνο για συνδρομητές) με ΡΗΤΗ αναφορά στην πηγή και στον σχετικό σύνδεσμο του άρθρου/είδησης (url).

Παλαιότερα σχόλια

image description Φιδι | Φεβρουαρίου 12, 2013 10:34 π.μ. | Reply
Τα συννημένα είναι όλα το ίδιο αρχείο....
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:
 
Δημιουργία νέας κατηγορίας

Your Categories

  • Δηλώσεις 2017
Up
Close
Close
Κλείσιμο